LEDIG STILLING

CCO | Dr.Dropin Legetjenester

Ønsker du å være en del av et innovativt start-up miljø med unge og engasjerte medarbeidere som tør å tenke nytt og utfordre det etablerte?

Sted

Oslo

Frist

Løpende

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

CCO

Kontaktperson

Ragnhild Wyller

HR-medarbeider

E-post

Er du ambisiøs med erfaring fra strategiske og kommersielle prosjekter? Ønsker du å jobbe med innovative, engasjerende og nytenkende mennesker? Kunne du se for deg å utvikle fremtidens legetjenester?

Vi ekspanderer og skal ansette CCO for det største forretningsområdet i Dr. Dropin Gruppen - Legetjenester. Som CCO for virksomheten Legetjenester vil du jobbe tett med ledergruppen og være med på å videreutvikle konseptet. Virksomheten er ledende på digitale og fysiske helsetjenester i Norge, og stillingen gir en unik mulighet til å videreutvikle fremtidens helsevesen

Om oss

Dr.Dropin Gruppen har som visjon å utvikle fremtidens helsetjenester. Vi vil være Norges beste arbeidsplass for helsepersonell, og utvikler teknologi for å effektivisere helsevesenet. Siden start i 2017 har vi oppnådd raskest vekst, tatt en ledende posisjon innen digitale tjenester, og åpnet ~25 klinikker. Vi har utfordret det tradisjonelle og bevist at det er mulig å skape teknologidrevede løsninger. Vi fokuserer på faglig kvalitet, fantastiske brukeropplevelser og arbeidsplasser - og bygger Norges største tech-miljø innen helse.

Om stillingen

Som CCO vil du være en nøkkelperson i lederteamet til Dr.Dropin Legetjenster. I tillegg til å være ansvarlig for kommersiell utvikling, vil du være med på å videreutvikle virksomhetens strategi og jobbe tett med selskapets CEO, CPO, og medisinske ledelse.

I Dr.Dropin vil du bli en del av et innovativt og inspirerende miljø, sammensatt av kompetente leger, erfarne ledere og engasjerte start-up spirer. Du får prege kultur og organisasjon i en fremvoksende virksomhet med store vekstambisjoner og høye mål.

Om deg

  • Du er proaktiv, selvstendig og “hands on” med stor gjennomføringsevne

  • Du er en sterkt relasjonsbygger med gode kommunikasjonsferdigheter

  • Du er komfortabel med å beslutte, prioritere og ta avgjørelser

  • Du er innovativ, ha et brennende ønske om å være med på å skape noe

  • Du er en strateg med gode kommersielle evner

Kvalifikasjoner

  • Minimum 3-5 års relevant erfaring fra lignende stillinger, management consulting eller start-ups

  • Relevant høyere utdanning

  • Erfaring fra helsesektoren er positivt, men ikke et krav

Søknadsfrist: Løpende

Oppstart: Etter nærmere avtale

Spørsmål til stillingen og søknader sendes til [email protected] eller [email protected]

Powered by Labrador CMS