LEDIG STILLING

CEO | Dr.Dropin Legetjenester

Annonsen er ikke lenger aktiv.

Er du en fremoverlent og ambisiøs leder? Dr. Dropin skal ansette ny CEO for forretningsområdet Legetjenester, en stilling som gir deg mulighet til å være med på å videreutvikle fremtidens helsevesen

Sted

Oslo

Frist

Løpende

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

CEO

Kontaktperson

Ragnhild Wyller

HR-medarbeider

E-post

Er du en fremoverlent, ambisiøs og erfaren leder? Har du i tillegg en gnist for entreprenørskap? Motiveres du av vekst og utvikling på organisatorisk og individuelt plan, og ønsker å jobbe med innovative, engasjerende og nytenkende mennesker?

Vi ekspanderer og skal ansette CEO for det største forretningsområdet i Dr. Dropin Gruppen - Legetjenester. Som CEO for virksomheten Legetjenester vil du jobbe tett med ledergruppen og være med på å videreutvikle konseptet. Virksomheten er ledende på digitale og fysiske helsetjenester i Norge, og stillingen gir en unik mulighet til å videreutvikle fremtidens helsevesen


Om oss

Dr. Dropin Gruppen har som visjon å utvikle fremtidens helsetjenester og er i dag ledende på digitale og fysiske helsetjenester i Norge. Vi vil være Norges beste arbeidsplass for helsepersonell, og utvikler teknologi for å effektivisere helsevesenet. Siden start i 2017 har vi oppnådd raskest vekst, tatt en ledende posisjon innen digitale tjenester, og åpnet ~25 klinikker. Vi har utfordret det tradisjonelle og bevist at det er mulig å skape teknologidrevne løsninger. Vi fokuserer på faglig kvalitet, fantastiske brukeropplevelser og arbeidsplasser - og bygger Norges største tech-miljø innen helse.

Om stillingen

Som CEO i Dr. Dropin Legetjenester vil du være ansvarlig for å utvikle strategi, følge opp den daglige driften av virksomheten, utvikle lederteamet, og tilrettelegge for vekst. Du har resultatansvar og personalansvar for ledergruppen.

I Dr.Dropin vil du bli en del av et innovativt og inspirerende miljø, sammensatt av kompetente leger, erfarne ledere og engasjerte start-up spirer. Du får prege kultur og organisasjon i en fremvoksende virksomhet med store vekstambisjoner og høye mål.

Om deg

  • Du er proaktiv, selvstendig og handlekraftig med stor gjennomføringsevne

  • Du er en sterkt relasjonsbygger med gode lederferdigheter og kommunikasjonsevner

  • Du er komfortabel med å beslutte, prioritere og ta store avgjørelser

  • Du er innovativ, ha et brennende ønske om å være med på å skape noe

  • Du er en strateg med gode kommersielle evner

Kvalifikasjoner

  • Minimum 5 års relevant erfaring fra lignende stillinger, management consulting eller start-ups

  • Relevant høyere utdanning, som for eksempel siviløkonom, sivilingeniør, medisin e.l.

  • Erfaring fra helsesektoren er positivt, men ikke et krav


Vi håper å se en søknad fra deg.

Arbeidssted: Oslo (hovedkontor)

Søknadsfrist: Løpende

Oppstart: Etter nærmere avtale

Spørsmål til stillingen og søknader sendes til [email protected] eller [email protected]

Powered by Labrador CMS