Annonsørinnhold:

Farah Khan og Dominika Von Hyden jobber med e-helseløsninger i Accenture. Sterk vekst gjør at selskapet nå søker flere nye ansatte.

Dette selskapet er med på å forme fremtidens Helse-Norge:
– Utvikler løsninger som redder menneskeliv

I Accenture er de stolte over å bistå sine kunder i flere av Helse-Norges mest spennende og fremtidsrettede prosjekter, som skal skape bedre helseløsninger for innbyggere og helsepersonell.

Publisert

Etableringen av kjernejournal og utviklingen av helseanalyseplattformen er noen av prosjektene hvor Accenture har viktige roller. De er faktisk med på å forenkle hverdagen til helsepersonell og innbyggere.

Farah Khan, som er Senior Manager i Strategy and Consulting i Accenture, bruker Kjernejournal som et eksempel på hvordan selskapets løsninger bidrar til å gjøre helsesektoren mer effektiv.

Kjernejournal samler de viktigste helseopplysningene om pasienter, slik at helsepersonell raskt og sikkert kan få tilgang til kritiske opplysninger uavhengig av hvor i landet pasienten behandles.

– Viktig informasjon

Kjernejournal er innført i hele landet på legevakter, hos de aller fleste fastleger og ved alle sykehus.

Det er også mange kommuner som er i gang med å benytte Kjernejournal. I tillegg har alle innbyggere tilgang til egen kjernejournal via Helsenorge.

Farah Khan

– Siden coronautbruddet har helsepersonell fått raskt svar på pasientens coronatester gjennom kjernejournal. Dette gir helsepersonell rask og sikker tilgang til viktig informasjon om pasienten, sier Khan.



Accenture er med på å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for helsepersonell.

Accenture er med på å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for helsepersonell.

– Skal sikre raskere tilgang på data

I august 2020 vant Accenture fram med anbudet som gir dem ansvaret for å levere prosjektet helseanalyseplattformen.

Kort fortalt skal helseanalyseplattformen sikre at forskere får tilgang på data mye raskere enn i dag, forteller Farah.

– Sånn som det er nå kan det være tidkrevende for forskere å finne frem til aktuelle helsedata, søke om tilgang og få overlevert de aktuelle uttrekkene. Plattformen skal forenkle tilgangen til helsedata og legger til rette for avanserte analyser på tvers av helseregistre. Det gir en stor fordel for forskerne og en stor samfunnsøkonomisk gevinst.

Vil du jobbe med e-helseløsninger i Accenture? Se lenger ned i saken.

Stor samfunnsøkonomisk gevinst

Det kan for eksempel bety at en som holder på med kreftforskning mye raskere kan få tilgang til viktig data.

Den samfunnsøkonomiske nytteverdien av plattformen er beregnet til 6,8 milliarder kroner.

– Det er veldig gøy å være med på et prosjekt som gir offentlig verdi. Vi har et veldig godt samarbeid med helsesektoren. Det å jobbe tett med kundene våre for å skape morgendagens helsetjenester er veldig viktig for Accenture, sier Khan.

Hun fortsetter å fortelle at Accenture for tiden jobber med svært spennende problemstillinger innenfor for eksempel skyløsninger, Big Data og kunstig intelligens.

– Kunstig intelligens kan stille en kreftdiagnose på ti minutter, bidra til å utvikle nye tjenester for den aldrende befolkningen og effektivisere administrative oppgaver som frigir tid helsepersonell kan bruke på behandling av pasienter. De som jobber hos oss, får være med å utvikle løsninger som er med på å redde menneskeliv, forteller Khan.

Accenture trenger for tiden flere nye ansatte som kan være med å utvikle fremtidens e-helseløsninger.

Vil ha de som trigges av teknologi

Å få flere sultne medarbeidere på laget som vil være med på å skape bedre e-helseløsninger, er svært viktig for Accenture.

Selskapet har for tiden sterk vekst i både Trondheim og Oslo, og ønsker derfor å ansette flere nye medarbeidere.

Se alle ledige stillinger her

– Dette er mennesker som kan være med på å forme fremtidens helseløsninger, ved å forbedre arbeidshverdagen til klinikere og gjøre pasientens møte med helsevesenet tryggere, sier Khan.Hun legger til at de ideelle kandidatene har tre til åtte års erfaring innen helsefaget, og at Accenture er på utkikk etter personer med mastergrad, alt fra klinikere, teknologer, helseøkonomer, jurister og personer med konsulenterfaring.– Vi vil ha de som virkelig brenner for å skape bedre helseløsninger, som trigges av å bruke teknologi på en kreativ måte og som vil bidra i samfunnsnyttige prosjekter, avslutter Khan.