Annonsørinnhold:

Fra nødvendighet til samarbeid:
Miros sin reise med Cefalo

FIKK BESØK FRA DHAKA: Miros har kontor i Asker og hadde nettopp besøk av Cefalo-teamet.

I den travle teknologiverdenen kan det å finne rett talent være som å lete etter nålen i høystakken. Miros er et teknologiselskap spesialisert på sanntidsmålinger fra havoverflaten som kjenner problematikken altfor godt. Da de skulle utvide utviklingsteamet sitt, måtte de lete alternativt for å finne dyktige fagfolk som kunne møte deres spesifikke krav.

Publisert Sist oppdatert

Oppdagelsen av Cefalo: Et tilfeldig møte

Miros sin reise med Cefalo startet av nødvendighet. Med behov for å styrke utviklingsteamet sitt, gjennomsøkte de markedet etter potensielle partnere. Etter å ha møtt på flere ulike utfordringer underveis, støtte de litt tilfeldig på Cefalo. Miros ble raskt fascinert av den profesjonelle tilnærmingen og den omfattende listen med referanser. Til tross for innledende skepsis, ble Miros overbevist om Cefalos ekspertise. De bestemte seg for å ta spranget og gå for et Cefalo-team.

Gunnar Prytz, CTO hos Miros

– Vi likte de ulike kundecasene og hvordan de alle fortalte en historie om hva Cefalo hadde gjort for den spesifikke kunden. Det hjalp oss med å ta beslutningen om å la Cefalo hjelpe oss med å finne utviklere i Bangladesh, sier Gunnar Prytz, CTO hos Miros.

En problemfri rekrutteringsprosess

Miros er et teknologiselskap som spesialiserer seg på målinger fra havoverflaten. De tilbyr sanntids bølge-, strøm- og værdata til interessenter involvert i værsensitive operasjoner til havs. Med Miros sine tjenester kan kundene øke sikkerheten, sikre operasjonell effektivitet og optimalisere planleggingen til sjøs. Dataene tilbys as-a-service med enkel og sikker tilgang når som helst, fra hvor som helst og på hvilken som helst enhet. Med andre ord, det er et høyteknologisk selskap med spesifikke krav til utviklerne sine.

Rekruttering av rett talent er ofte den første hindringen i ethvert partnerskap av denne typen. Miros synes imidlertid at prosessen var overraskende rask og smidig.

– Helt fra de første møtene til den endelige utvelgelsen, viste Cefalo en grundig forståelse av våre behov og preferanser. Deres fokus på detaljer sikret at vi ble matchet med utviklere som ikke bare møtte, men som overgikk forventningene våre, forteller Prytz og fortsetter:

– Vi satt igjen med inntrykket av at Cefalo virkelig hørte på oss med måten de matchet kravene våre. Vi følte at vi fikk de beste folka allerede i det første intervjuet vi hadde. Cefalo overrasket oss virkelig! Den delen av prosessen var helt super, både rask og effektiv. Og ikke minst, ekstremt verdifull for oss, sier Prytz.

Bygging av tillit: Grunnlaget for suksess

Cefalos åpenhet, profesjonalitet og dedikasjon til å imøtekomme Miros' behov etterlot et varig inntrykk og ble sentralt for Miros' beslutning om å samarbeide videre. Ved å lytte oppmerksomt til Miros' krav og levere skreddersydde løsninger, forsterket Cefalo sin posisjon som en betrodd partner.

Aurelia Paraschiv, produktsjef hos Miros

– Cefalo-teamet i Dhaka har overrasket oss med hvor godt de forstår virksomheten vår! Vi gjør svært kompliserte ting med havsensorer, og utviklerne våre forstår virkelig hensikten og bidrar til nye og bedre måter å løse ting på, sier Aurelia Paraschiv, produktsjef hos Miros.

En attest til suksess

I dag anser Miros Cefalo-teamet i Dhaka som en integrert del av selskapet deres. Bidragene deres strekker seg utover teknisk ekspertise og beriker Miros med både innovasjon og vekst. Miros ser frem til flere års samarbeid i tiden som kommer.

– Vi tror på at teamet vårt i Dhaka spiller en avgjørende rolle for å drive Miros fremover. Til tross for vår allerede 40 år lange reise, er vi for øyeblikket i en spennende fase der vi skal gjenoppfinne oss selv. Her er Cefalo-teamet en viktig ingrediens for å lykkes, og vi er utrolig takknemlige for deres dedikasjon til oss, forklarer Gunnar Prytz.

Ser fremover: Et partnerskap bygget for å vare

Mens Miros fortsetter å utvikle seg fortsetter samarbeidet med Cefalo. Nylig ble teamet i Dhaka utvidet fra tre til fire utviklere. Og med jevnlige oppfølginger, løpende støtte og et felles engasjement for suksess, er både Miros og Cefalo klare til å oppnå større høyder sammen.

– CEFALO FANT DE BESTE UTVIKLERNE PÅ FØRSTE FORSØK: Miros er et høyteknologisk selskap som hadde svært spesifikke krav til utviklerne de ønsket.

I slutten av mai var teamet i Dhaka og besøkte det norske teamet ansikt til ansikt for første gang, og fikk førstehånds innsikt i Miros' operasjoner. CTO Gunnar Prytz ser frem til å besøke Dhaka i fremtiden, men første prioritet var å ønske dem velkommen til kontoret i Asker. 

– Vårt samarbeid med Cefalo er ikke en engangsaffære for oss. Derfor startet vi med å hente vårt Cefalo-team til Asker, og håper å besøke dem i Dhaka en gang senere, forklarer Prytz.