Annonsørinnhold:

Gratis frokostseminar på Madserud Proptech Hub om GDPR og personvern med advokatfirmaet Grette

Publisert Sist oppdatert

innsikt #3: torsdag 30. januar kl. 09:00-10:30 inviterer Madserud Proptech Hub til foredrag med advokatfirmaet Grette, og tema er Personvern og GDPR.

Foredraget er det andre ut i en foredragsserie fra GRETTE som har som mål å klargjøre risikobildet for gründere rundt ulike juridiske temaer.

Hjertelig velkommen til dette gratis foredraget, hvor foredragsholdere er partner Dag Henden Torsteinsen og advokatfullmektig Gry Handeland Løvlien fra advokatfirmaet Grette.

Seminaret er åpent for alle interesserte. Du kan lese mer og melde deg på her!

Nyhet: Vi introduserer nå Innsikt, en foredragsserie som avholdes på Madserud Proptech hub, hvor vi tar for oss temaer som er relevante for aktører i eiendomsbransjen, innen proptech og for startups. Foredragsholderne er profesjonelle aktører i sine respektive bransjer som gjerne deler sin erfaring og kompetanse. Dette er også vår intensjon; dele kunnskap, få mer innsikt og høyne kompetanse for deltagerne. Foredragene er gratis, åpnet for alle, og vi serverer enkel frokost. Husk at det er begrenset antall plasser, så følg oss på madserudproptechhub.no og på Facebook hvor dere vil finne informasjon om de forskjellige foredragene, og hvor dere kan booke plass.

Madserud Proptech Hub er utviklet og drevet av Selvaag Eiendom.