Annonsørinnhold:

Gratis seminar: Hva må du tenke på når en webløsning skal designes?

Publisert Sist oppdatert

Design er mer enn farger og skrifttyper. Design avgjør hvordan og hvor godt et produkt eller en nettside fungerer. Man sier gjerne at «vakre ting fungerer bedre», men et godt design må også ha gjennomtenkte og intuitive funksjoner.

Hva må du tenke på når en webløsning designes? Meld deg på her

Design er; hvor du plasserer en knapp, hvordan innholdet struktureres, språket som brukes for å veilede brukeren, konsekvent navigasjon, hvordan innholdet gjøres tilgjengelig på mobil og for brukere med spesielle behov, hvilke ikon du kombinerer. Design er også hvordan farger, fonter og layout brukes aktivt for å gjøre det lettere for brukeren å få oversikt og skille ulike typer innhold fra hverandre.

Torgeir gir deg en innføring i hva man bør tenke på når en brukervennlig digital tjeneste skal designes. Lær mer om hvorfor godt design er avgjørende for å skape løsninger som folk liker å bruke og hvorfor design bør være en del av prosjektet fra start.

Meld deg på Torgeir fra Increo sitt innlegg på #digitalukeslutt 22. november klokken 14:00-15:30. Arrangementet er gratis og holdes i Increo sine lokaler (Pilestredet 17, ved Tinghuset).

Torgeir Stige er designer og har bred erfaring innenfor fagfeltet. Før han startet som interaksjonsdesigner hos Increo arbeidet han blant annet med å utvikle, effektivisere og digitalisere Gjensidige sine tjenester. Torgeir har også bakgrunn innen merkevarebygging, grafisk design og produktutvikling.

Uformelt arrangement med fagprat og nettverksbygging
Increo er et digitalbyrå, lokalisert i både Oslo og Trondheim, med lidenskap for design, teknologi og gode brukeropplevelser. Digitalisering står sentralt i alt Increo gjør, og selskapet ønsker å dele både sin egen og sine samarbeidspartneres kunnskap og erfaringer med alle som er interesserte. Derfor inviteres du til #digitalukeslutt et uformelt arrangement for kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.