Annonsørinnhold:

I høst samler vi fremtidens selskaper innen bærekraftig tech. Vil du også delta?

3.- 4. november er endelig det årlige eventet The Business Booster tilbake.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av to intense dager i Berlin samles noen av fremtidens mest interessante startups innen bærekraftig energitech, sammen med investorer og ledende bransjeaktører, for å bygge nettverk, skape samarbeid og grunnlag for avtaler. Årets tema er den nye industrielle revolusjonen: Bærekraft, Greentech og Digitalisering.

Interessen for bærekraftig tech øker eksplosivt og kravene til tekniske og digitale løsninger som bidrar til en mer bærekraftig fremtid, vokser. Det leder oss til å snakke om en «ny industriell revolusjon», noe som årets Business Booster tar tak i.

Hvilken ny og banebrytende teknologi vil drive den nye revolusjonen fremover? Og hvem er oppstartsselskapene bak denne teknologien? På høstens event er det mulighet til å oppdage disse selskapene på et tidlig tidspunkt. Det er en unik mulighet til å se produktdemonstrasjoner og selskaps-pitcher live og til å bygge nettverk med menneskene som jobber med, og står bak, fremtidens løsninger.

The Business Booster organiseres av EIT InnoEnergy, og eventet samler årlig over 1200 besøkende fra mer enn 40 land. Blant de besøkende er start-ups, representanter fra energibransjen, investorer og beslutningstakere. Arrangementet arrangeres i en europeisk hovedstad hvert år, og i år er turen kommet til Berlin.

Les mer og bestill billetten din til The Business Booster 2021 her

Noen av årets talere under The Business Booster 2021:

Maroš Šefčovič: Vice-President of the European Commission for ...Interinstitutional Relations

Dr. Sopna Sury: Chief Operating Officer Hydrogen, RWE Generation SE

Philip Giudice: Former Special Assistant to the US President for Climate Policy

Henrik Henriksson: CEO, H2 Green Steel

Andreas Carlsson: Sustainability Manager, IKEA Industry

Peter Carlsson: CEO, Northvolt

Diego Pavía: CEO, EIT InnoEnergy

Elena Bou: Innovation Director, EIT InnoEnergy

Bo Normark: Industrial Strategy Executive, EIT InnoEnergy

Eventet skaper interessante muligheter for deltakerne:

For bransjerepresentanter er eventet en unik mulighet til å oppdage bærekraftige løsninger på et tidlig tidspunkt – og pitche inn egne reelle bransjeutfordringer til noen av Europas mest innovative tech start-ups.

For investorer er det en mulighet til å oppdage og komme i kontakt med start-ups som jobber med bærekraft på en innovativ måte. Eventet er også en plattform for å skape nettverk med noen av Europas ledende aktører innen bærekraft.

Bestill din plass her! Eventet holdes 3.- 4. november i Berlin.

Powered by Labrador CMS