Annonsørinnhold:

Torben Torbjørnsen, adm. direktør i INTUNOR.
Torben Torbjørnsen, adm. direktør i INTUNOR.

Lanserer regnskap til fast lavpris: Perfekt for startups som ønsker forutsigbarhet i økonomien

Kompetansehuset INTUNOR utvider tjenesteporteføljen med tre fastprisabonnement på økonomi- og regnskapstjenester. Regnskap fra 850 kr i måneden skal sikre videre vekst.

Publisert Sist oppdatert

INTUNOR er en av Norges ledende leverandører av autorisert regnskapsførsel og nærliggende rådgivning. I september lanserte virksomheten Norges første gratis faktura- og regnskapsprogram, Centiga, med stor suksess. Nå fortsetter reisen med nye tilbud for små og mellomstore bedrifter.

Regnskapshuset lanserer regnskap fra 850 kroner i måneden med komplett årsoppgjør, økonomisystem og lovpålagt rapportering.

- Vi opplever at etterspørselen etter regnskapstjenester med fastpris er sterkt økende. Mange ledere liker ikke timespriser. Det blir rett og slett for lite forutsigbarhet, sier Torben Torbjørnsen, adm. direktør i INTUNOR.

- Derfor satser vi nå på regnskap til fast lavpris. Det tvinger oss til å jobbe smart, noe vi tror vil bringe selskapet opp og frem i tiden som kommer.

INTUNOR-sjefen forteller at målet er å tiltrekke seg flere oppstartsselskaper.

- Vi ønsker å vokse sammen med kundene. Derfor er modellen spesielt rimelig for små foretak. Fornøyde kunder skal bidra til lave markedskostnader slik at vi kan fortsetter å være best på god kvalitet til lav og forutsigbar pris.

Beregn din pris på lavpris regnskap fra INTUNOR her.

Smertefri overgang

Skjetne forteller at virksomheten har gjennomført et omfattende prosjekt for å forenkle onboarding av nye kunder.

- I INTUNOR brenner vi for gode kundeopplevelser. Etter at kunden har beregnet pris og bestilt våre tjenester på nett, blir den kontaktet av en rådgiver som tar seg av dialog med tidligere regnskapsfører. Vi hjelper alltid kunden å velge beste byttetidspunkt og eventuelt regnskapsprogram.

- Det skal heller ikke være noen skjulte kostnader. Derfor inkluderer vi komplett årsoppgjør i månedsprisen, hvilket skiller oss ut fra andre aktører i bransjen.

Bransjeekspert som regnskapsfører

En av fordelene INTUNOR ønsker å spille på er dets store portefølje av kunder og lokasjoner i hele lander.

- Med nær 2.000 kunder fordelt på 6 lokasjoner har vi muligheten til å lage spesialistteam som er i nærheten av kunden. Det gjør at vi kan være proaktive og komme med bransjespesifikke råd som hjelper bedriften opp og frem.

- Ved å flytte manuelle arbeidsprosesser over på automatikk har vi også frigjort tid til god en-til-en rådgivning. Det gjør at vi yter topp kvalitet til lav pris.

Ønsker du regnskap til fast lavpris? Klikk her.

Faglig bredde, lett tilgjengelig

INTUNOR samler et bredt spekter av tjenester innen økonomi, finans, digitalisering og personal, i et sterkt tverrfaglig miljø. Virksomhetens rådgivere er spesialister på økonomiske og administrative funksjoner, som leverer komplette, kundeorienterte løsninger og sømløs teknologi. Ved å velge INTUNOR har du alltid lett tilgang til rett kompetanse. Leveransene er tilpasset dine forutsetninger og behov.