Annonsørinnhold:

Medgründer og CEO Anders Mjåset presenterer den videre planen for selskapet under fjorårets 10 års markering.
Medgründer og CEO Anders Mjåset presenterer den videre planen for selskapet under fjorårets 10 års markering.

Mesh ekspanderer

Ansetter sjefer for Partnerskap & Event

Mesh ekspanderer og satser mot de største nordiske byene med nye tjenester, bedre innhold og nye fysiske startup HUBer. Målet er å lede an i utviklingen av det nordiske startup økosystemet innenfor Space, Network, Talent & Funding over de neste ti årene.

Selskapet har hatt en viktig rolle i utviklingen av startup-økosystemet i Norge og Norden og driver i dag fysiske startup HUBer i Oslo, København og Trondheim. HUBene har over 4000 medlemmer og over 100.000 besøkende i året. Mesh eier og driver også Nordens største rekrutteringsplattform for startup-scenen, The Hub (thehub.io), med en talentdatabase på 320.000 personer og over 16.500 registrerte startups. I dag omsetter selskapet for 150 mnok og samlet har Mesh hentet i overkant av 50 mnok for å vokse i Norden. Målet er å utvikle de råeste produktene for gründere innenfor Space, Network, Talent & Funding.

Mesh Youngstorget
Mesh Youngstorget
Mesh Youngstorget
Mesh Youngstorget

De siste 10 årene har på mange måter vært oppstartsfasen til startup miljøet i Norden. Mesh har gjort en god og viktig jobb i denne fasen, men det er de neste 10 som vil definere det Nordiske startup økosystemet og Mesh vil ta en ledende rolle i denne utviklingen. For å få til dette har selskapet et sterkt fokus på å ekspandere fysisk og digitalt, og på å utvikle mer verdifullt innhold for medlemmene våre. Samlet har Mesh og The Hub over en halv million unike brukere på digitale flater og 10.000vis av brukere på de fysiske hubene månedlig. Disse vil selskapet inngå verdifulle partnerskap på vegne av og selskapet har også et mål om å ha det råeste eventprogrammet og mest interessante innholdet for nordiske gründere og startups.

Mesh etablerer derfor en content unit, ledet av gründer og daglig leder, Anders Mjåset. Kimberly Beijersbergen ble ansatt på nyåret og er godt i gang med å strukturere innhold, kommunikasjon og nyheter fra Mesh sin side og nå søker selskapet etter to nøkkelpersoner til å lede Event og Partnerskap på et nordisk nivå. Disse personene blir avgjørende for verdien som tilbys eksisterende medlemmer og de blir ekstremt viktige for ekspansjon til nye byer. Dersom du har relevant erfaring, sterk entreprenørånd og tror du kan være med å ta Mesh til et nytt nivå oppfordrer vi deg til å sjekke ut en av disse to stillingene;

Mesh Head of Partnerships & Head of Events

Bli med å bygge neste generasjons startupmiljø i Norden - join Mesh!

Powered by Labrador CMS