Annonsørinnhold:

Mesh Nationaltheatret gjenåpner med en funding-utgave av TechTownHall og Hall of Fame-lansering

Verdivurderinger er ned, fundraising har blitt mer krevende og optimisme har blitt erstattet av usikkerhet. Men, Norge har ikke blitt truffet like hardt som de ledende startup hubene internasjonalt, og det er 10X så mye funding tilgjengelig i tidlig fase i dag sammenlignet med for bare 6-7 år siden.

Teaser - Fundingnivået er ned fra de siste toppårene, men 2023 ligger an til å bli på nivå med, eller over, 2020 nivået. Morten Korsveien fra Sandwater har samlet en rekke funding data han vil presentere den 23. aug på gjenåpningen av Mesh Nationaltheatret.

Det er mange argumenter for at dette er den optimale tiden å starte bedrift på, samtidig som det er mer usikkerhet rundt finansiering og venture kapital enn på lenge. Vi har derfor samlet noen av de fremste VCene og Gründerne vi har i landet for å diskutere status og veien videre for norsk venture capital, funding og startup scenen.

Morten Korsveien fra Sandwater er en av personene med dypest funding innsikt i Norge. Han vil gi oss en presentasjon av status for finansiering i Norge til og med H1, 2023, med sine tanker og analyser av hvor vi er og hva som skjer. Noen av våre fremste venture kapitalister - Jon Kåre (Skyfall), Christian (Schibsted Ventures) og Trond (TRK Group) - og gründere - Geir Atle (Funding Partner), Thuc (Firi) og Jeanette (Villoid) vil bygge videre på dette for å gi et best mulig bilde av tingenes tilstand.

Vi vil også bruke muligheten til å gjenåpne Mesh Nationaltheatret som har vært gjennom en totalrenovering. Det blir åpent hus med avduking av et fotoprosjekt blant medlemmer og vi lanserer Hall of Fame møterommene våre som er oppkalt etter Johan (Kahoot! & We Are Human), Truls (Douchebags), Kjartan (Unacast), Amir (Marketer), Jeanette (Villoid) og Anniken & Joachim (657).

Hjertelig velkommen til en hyggelig og innsiktsfull kveld med resten av startup scenen onsdag 23. august!

15.00-16.00 - Hall of Fame meeting rooms officially unveiled
16.00-18.00 - TechTownHall #6 - “The Funding Edition”
18.00-20.00 - Åpent hus, networking, mat & drikke og god stemning

Meld deg på her!