Annonsørinnhold:

Mesh satser videre og har signert ti nye år for Mesh Nationaltheatret.
– Vi skal pusse opp for 30 millioner!

Pandemien tvang oss til å stenge ned vår legendariske bakgård, hvor 50.000 mennesker årlig besøkte eventer og som var et samlingspunkt for hele miljøet. Likevel har medlemmene våre og nettverket vært robuste og lojale, og vi er glade for å kunngjøre at Mesh Nationaltheatret vil få all den kjærligheten den fortjener fremover. Vi er svært ambisiøse på vegne av Nye Mesh Nationaltheatret, og vi er endelig klare til å dele planene våre med dere.

Publisert Sist oppdatert

Mesh Nationaltheatret er der alt startet tilbake i 2012. Det var her selve ideen om Mesh ble født, og huset og medlemmene vil alltid ha en spesiell plass i hjertene våre. Mesh Nationaltheatret har også vært starten for noen av de mest suksessrike oppstartselskapene i landet. «Den legendariske 5. etg» har vært hovedkvarteret til selskaper som Kahoot!, Douchbags, Marketer og nå holder Portal One til der.Nye Mesh Nationaltheatret

Vi har fornyet leiekontrakten for Tordenskioldsgate 2 for ytterligere ti år og vil bruke 30 millioner kroner på å renovere og oppgradere hele bygget. Vi skal bygge en sosial Workbar med god lunsj og full bar i første etasje, slik vi har på Mesh Youngstorget. Vi lager eventlokaler for konferanser, møter og åpne arrangementer. Vi skal oppgradere takterrassen og renovere hele bygget, etasje for etasje, gjennom det neste året. Vi får nye, moderne kontorer, sosiale fellesområder, og møterom utstyrt for hybridmøter. Interiørdesignet og arkitekturen er energigivende og behagelig, med en leken tone, naturlige materialer og en beroligende fargepalett.

Workbaren blir hjertet i bygget. Et perfekt sted for after-work og nettverksarrangementer. Hele første etasje gjøres om til en sosial Workbar med kafé, bar og spennende eventer. Herfra kan du enkelt få tilgang til restenav huset, møterom, studioer, Lounge og kontorer. Kjøkkenet tilbreder frokost, lunsj, bakverk og snacks fra lokale råvarer. Vi satser på økologiske produkter fra små håndverksleverandører og utmerket kaffe. I tillegg vil det bli full bar medi vin, øl og drinker.

Med utsikt over byen og fjorden er takterassen et populært tilholdsted for våre medlemmer. Og vi gleder oss til å gi den en skikkelig ansiktsløftning. Taket skal fortsette å være vårt favorittsted å jobbe ute, møtes, sosialisere, ha en hyggelig grilling, og det vil forbli det beste stedet for after-work i solen.

Mesh Nationaltheatret som ny event arena

Mesh-kulturen er bygget på samarbeid og nettverk. Vi har Lunch & Learn-sessions, medlemsfrokoster, nettverksmøter, startup eventer og mye mer. Vi kuraterer og arrangerer et rikt eventprogram der du kan lære, møte folk og utforske muligheter sammen med et mangfoldig og ambisiøst fellesskap. Vi gleder oss til å ta i bruk de nye eventlokalene og kunne samle hele oppstartsmiljøet også på Mesh Nationaltheatret. Se eventprogrammet her.

Er du på jakt etter et inspirerende felleskap, et hybridkontor når du trenger det, eller et nytt kontor for hele teamet ditt?

Vi har medlemskap for startups i alle stadier og tilbyr alt fra fleksibel coworking til store kontorer for selskaper i vekst. Hos oss finner du ambisiøse gründere som vil jobbe, bygge nettverk og dele erfaringer i et miljø som er tilrettelagt for nettopp det.

Mer om våre medlemskap.

Mesh Community

Powered by Labrador CMS