Annonsørinnhold:

Mindre selskaper trenger stadig mer fleksibilitet og forutsigbarhet i et leieforhold

Publisert Sist oppdatert

I en stadig mer utfordrende tid er det flere og flere selskaper som har mer behov for fleksibilitet i sin hverdag. Flere aktører merker at markedet man opererer i kan være skiftende og usikkert, og etterspørselen etter tjenester kan variere. Viktigheten av å ha lave kostnader og ikke måtte binde unødvendig kapital er større enn noen gang.

Det er en kjent sak at i vanskelig tider, kan man finne nye muligheter. For å gjøre dette, er det viktig å være en del av et godt miljø og nettverk hvor man deler kompetanse, og hvor man hjelper hverandre frem. Dette finner du på Madserud Proptech hub. Vi kaller det #payitforward.

Eiendomssjef Mette Nordvedt.
Eiendomssjef Mette Nordvedt.

Madserud Proptech hub er et coworking miljø på Skøyen hvor man finner selskaper innen eiendom og tech. Madserud Proptech hub ble etablert for å samle mennesker og selskaper som skal være med å finne, bidra til og utvikle morgensdagens løsninger for eiendomsbransjen. Her finnes både godt etablerte selskaper og startups, og alle er med på å skape et helt spesielt og kollegialt miljø på tvers av selskapene. Akkurat nå har vi ledige flexplasser tilgjengelig, og hvis du kan tenke deg å være en del av vårt miljø, samt ha en trygg, forutsigbar og fleksibel arbeidsdag, omgitt av spennende selskaper, ta kontakt med vår Eiendomssjef Mette Nordvedt på [email protected] eller mobil 952 57 015. For mer informasjon se madserudproptechhub.no.