Annonsørinnhold:

Schibsted og Mesh Community inngår strategisk partnerskap

For å kickstarte samarbeidet har vi invitert til et «Deep Dive»-arrangement, og du er hjertelig velkommen!

Publisert Sist oppdatert

Schibsted har en sterk posisjon i startup-økosystemet og er i den perfekte posisjonen til å ta en ledende rolle blant etablerte bedrifter i den nordiske startup-scenen. De er involvert i nesten 200 interne eller eksterne startups, som Firi, Tørn og Tibber, og de kanaliserer stadig flere ressurser inn mot tech- og vekstbedrifter. Bak det hele ligger en vellykket satsing på rubrikkannonser som har blitt til en stor kontantreserve som blir rettet mot vekstmuligheter. Solide økonomiske ressurser kombinert med Nordisk bred nyhetsrekkevidde i millionklassen, gjør Schibsted kraftfulle og interessante. For Mesh er de en veldig viktig aktør å forstå og jobbe tett med fremover.

Når vi nå inngår et langsiktig strategisk partnerskap med Schibsted, er målet å integrere dem dypt i nettverket vårt og knytte dem opp mot gode startups og gründere. Sammen vil vi være vertskap for verdifulle arrangementsserier og samarbeide om godt innhold for våre medlemmer og utvidede nettverk. Til syvende og sist håper vi å se flere og flere investeringer i startups i nettverket vårt, og vi håper å ha en innvirkning på Schibsteds strategi etter hvert som de våger seg videre inn i startup-økosystemet.

For å bli bedre kjent med Schibsted, og for å kickstarte samarbeidet vårt, har vi invitert dem til et «Deep Dive»-arrangement. I stedet for at de skal presentere hvem de er, har vi bedt om muligheten til å krysseksaminere deres toppledelse, investeringseksperter og porteføljeselskaper. For å få en full forståelse av styrken i deres engasjement, investeringsmandat og deres styrker og svakheter som investor.

Schibsted Deep Dive // 23.03.22 // 14:00-16:00

Du er velkommen til å bli med på «Schibsted Deep Dive», ledet av Anders Mjåset, co-founder & CEO i Mesh Community.

Program

Del 1 – Schibsteds investeringsstrategi – nå og i fremtiden
Med Andrew Kvålseth, Group CIO, Schibsted

Del 2 – Schibsted Growth om hva de ser etter og hvordan de engasjerer seg i investeringene de gjør.
Med Christian Horn Hanssen, Head of Investments, Schibsted Ventures og Hanne Hollstedt, Head of Marketing, Schibsted Ventures.

Schibsted Growth – Det nordiske perspektivet

Del 3 – Diskusjon med porteføljeselskaper
Med Anjali Bhatnagar, Founder & CEO Tørn og Lasse Brurok Co-founder & COO Bookis

Velkommen til arrangementet!

Foto: Schibsted



Arranger ditt neste event hos oss!

Våre arrangementslokaler har plass til 20-500 personer, og er perfekt for møter, konferanser, lanseringer og private fester. Fortell oss hva du ønsker, så skal vi gjøre vårt beste for å realisere det! Book ditt neste event her.

Er du på jakt etter et inspirerende felleskap, et hybridkontor når du trenger det, eller et nytt kontor for hele teamet ditt?

Vi har medlemskap for startups i alle stadier og tilbyr alt fra fleksibel coworking til store kontorer for selskaper i vekst. Hos oss finner du ambisiøse gründere som vil jobbe, bygge nettverk og dele erfaringer i et miljø som er tilrettelagt for nettopp det. Mer om våre medlemskap.

Mesh Community