Annonsørinnhold:

Adminflow er en enkel og rimelig løsning for både styrerom og digitalt aksjonærregister. Foto: Siv-Elin Skoglund, Opplett
Adminflow er en enkel og rimelig løsning for både styrerom og digitalt aksjonærregister. Foto: Siv-Elin Skoglund, Opplett

Slik forenkler du hverdagen din som bedriftsleder

Publisert Sist oppdatert

Det er mange tidsfrister, eposter, og dokumenter å holde styr på som bedriftsleder - om det så dreier seg om et lite enkeltpersonforetak, en mellomstor bedrift, eller større selskaper. De fleste kan kjenne seg litt igjen i det å ikke alltid ha full oversikt, eller ordentlig orden i sysakene sine.

Adminflow er en ny plattform som hjelper deg som bedriftsleder å ha god kontroll på alt du trenger for å oppfylle lovkrav, og offentlige frister.I systemet får du tilgang til et oversiktlig styrerom, et digitalt aksjonærregister med kobling til Altinn, en måte å kommunisere med aksjeeiere og styremedlemmer på, og muligheten til å signere dokumenter med BankID – alt på ett sted.

Hvordan fikk dere ideen om å starte Adminflow?

- Vi fikk ideen til å starte Adminflow da vi så et behov blant våre kunder i Dealflow. Det viktigste for oss var å bygge et godt digitalt aksjonærregister, men vi så også at det manglet et rimelig digitalt styrerom, derfor har vi laget Adminflow. Det manglet et felles, digitalt system som gir den oversikten, og funksjonaliteten man trenger for å være effektiv som bedriftsleder. Spesielt for selskaper som har flere aksjonærer tilknyttet seg, sier markedsføringsansvarlig Tine Harrison.

Horde tidlig på banen

Appen som gir deg full oversikt over egen gjeld og kreditt, hentet tidligere i år inn en rekordstor sum gjennom aksjebasert folkefinansiering, hos Dealflow. Selskapet er i sterk vekst, og behovet for oversikt og kontroll øker i takt med størrelsen på selskapet.

Hvorfor velger dere å bruke Adminflow?

- Adminflow gir oss en enkel håndtering av aksjonærmassen, og kontroll på alt av protokoller i både styre, og generalforsamlinger. Det er enkelt og trygt, og det gir oss mer tid til å gjøre det som er gøy. Vi kan kommunisere med alle aksjonærene gjennom en felles portal, hvor all kommunikasjon og protokoller er samlet, slik at vi slipper å lete i e-poster, sier daglig leder Alf Gunnar Andersen i Horde.

Hvordan har Adminflow gjort det enklere for dere å drive bedrift?

- Mindre byråkrati og papirarbeid gir oss mer tid til å fokusere på produkt, og utvikling. Det gir oss trygghet på at vi har kontroll på kommunikasjon og dokumenter, sier Andersen.

Adminflow har en rekke nyttige funksjoner som er relevant for bedriftsledere. Foto: Adminflow
Adminflow har en rekke nyttige funksjoner som er relevant for bedriftsledere. Foto: Adminflow

Full av nyttige funksjoner med et intuitivt brukergrensesnitt

Det har siden oppstart vært betydelig fokus på å skape et enkelt og intuitivt brukergrensesnitt slik at du som leder ikke kaster vekk tid på å lete deg frem til det du ønsker å gjøre.

Hvilke funksjoner har dere utviklet og publisert så langt?

Adminflow innehar en rekke viktige funksjoner som gjør hverdagen din enklere. Dette innebærer et digitalt aksjonærregister som er enkelt å oppdatere, kommunikasjon med eiere og styre, dokumenthåndtering og mye mer. Vi utvikler plattformen kontinuerlig, og vil hele tiden jobbe for å forbedre løsningen for deg som bruker, sier Harrison.

For store og små

Selv om Adminflow passer aller best for bedriftene som har mer enn en håndfull aksjonærer, er det likevel ingenting som hindrer mindre bedrifter i å ta systemet i bruk. Det er en rekke nyttige funksjoner utover aksjonærregister og kommunikasjon med eiere som vil gi deg stor nytte i hverdagen.

Hvordan kommer man i gang?

Det er veldig enkelt å ta i bruk Adminflow. Alt du trenger for å komme i gang er å gå til nettsiden vår link og registrere deg som kunde. Det er gratis å bli kunde, og registrerer du deg i dag får du bruke Adminflow kostnadsfritt frem til nyttår. Etter nyttår er prisene fra kr. 0 – kr 599 per måned, avhengig av størrelse på selskapet ditt, sier Harrison.

Følg gjerne Adminflow på Facebook og LinkedIn, og opprett en bruker på Adminflow her.

Vil du vite mer om ulike investeringsmuligheter, eller ønsker du å hente egenkapital til egen bedrift? Les mer her.

Følg dealflow.noFacebook, LinkedIn og Instagram.