Annonsørinnhold:

Slik kan du jobbe smart med verdiskapning i eiendomsbransjen

Publisert Sist oppdatert

Annonsørinnhold fra Selvaag eiendom

Senter for eiendomsfag inntar Madserud Proptech Hub for å dele av sin kunnskap om eiendomsbransjen i et gratis frokostseminar 24. oktober.

Foredragsholder Øystein Ringen-Vatnedalen, som er daglig leder i Senter for eiendomsfag – eiendomsbransjens kompetansesenter siden 1997 - vil gi en strategisk innføring i hvordan profesjonelle eiendomsorganisasjoner skaper verdier for sin omverden og sine aksjonærer. Videre vil foredraget by på et historisk bakteppe for bransjeutvikling de senere tiårene samt forklare hvorfor disse organisasjonene i praksis utgjør flere eiendomsbransjer i stedet for én bransje. Sentrale kjennetrekk ved eiendomsorganisasjoner vil også bli gjennomgått samt diskusjon om nye forretningsmodeller.

Dette foredraget er gratis og passer godt for deg som vil bli kjent med/ vite mer om eiendomsbransjen og de mulighetene som finnes der.

Meld deg på her

Tilpasset arbeidsplass for de som jobber innenfor tech og eiendom

Benytt leiligheten til å se hvordan medlemmene på Madserud Proptech Hub jobber. Det vil være mulighet for å få en omvisning på huset i etterkant av frokostseminaret.

På Madserud Proptech Hub får du tilgang til et nettverk du ikke klarer å bygge alene. Her sitter en stor gjeng som hjelper hverandre fremover. Raushet og deling er en viktig del av hverdagen og derfor må også alle medlemmer bidra til samspillet.

Her finner du selskaper innen eiendom og teknologi som vil endre måten norsk og internasjonal eiendomsbransje jobber på. Tempoet er høyt, men ikke høyere enn at du rekker å sette deg ned på kjøkkenet og bli kjent med de andre medlemmene. Det er ofte her magien skjer. Plutselig tar samtalen en ny vending og du kjenner at ideene vokser.

 

Les mer om hva som skjer fremover på Madserud Proptech Hub her

_______________________________________________________