Annonsørinnhold:

Sparer titusener på gratis regnskapsprogram og fakturasystem

Publisert Sist oppdatert

Thomas Ljungmann i konsulentselskapet 3Dto1 fikk sjokk da han oppdaget hvor mye de største og mest populære økonomisystemene koster. – Heldigvis fant jeg et bedre alternativ, sier han.

Thomas Ljungmann i konsulentselskapet 3Dto1.
Thomas Ljungmann i konsulentselskapet 3Dto1.

Thomas Ljungmann er senior ingeniør i konsulentselskapet 3Dto1 som har spesialisert seg på å levere ingeniørtjenester mot oljesektoren. Selskapet har en visjon om å være ledende innen ingeniørtjenester ved å bygge på mangeårig kunnskap og pålitelighet.

– Sammen med en gruppe tidligere kolleger etablerte jeg 3Dto1 i 2007. Ettersom jeg har en annen fulltidsstilling, kan man på mange måter si at jeg driver virksomheten som en hobby. Men, med en omsetning på cirka 15 millioner kroner er vi et fullt operativt selskap, sier ingeniøren.

Ljungmann har i mange år jobbet med administrasjon av IT- og ERP-systemer. Likevel ble han overrasket da han oppdaget hvor mye de mest populære økonomisystemene koster:

– Først betaler man en leie for systemet, som jeg synes er helt greit. Men når man i tillegg tar betalt for «alt» man gjør i programmet, som 7 kroner pr. EHF-faktura, synes jeg det blir litt mye.

Trenger du et gratis faktura- og regnskapssystem? Finn ett her.

Et regnskapsprogram uten lisenskostnad

Ljungmann tok kontakt med systemkonsulent Ingeborg Skogly for råd. Skogly jobber med utviklingen av økonomisystemet Centiga. Hun presenterte et system som kunne spare virksomheten for titusener av kroner.

– Centiga er Norges første gratis regnskapsprogram. Istedenfor å tjene penger på transaksjonsgebyrer og lisenskostnader, tilbyr Centiga moduler som timeføring, fakturasalg og lønn til en pris som står i stil med forretningsmodellen, sier hun.

– Slik skaper Centiga verdi fremfor å tære på kundenes resultat og likviditet.

Ljungmann er godt fornøyd med å ha regnskapet sitt i et moderne og rimelig økonomisystem.

– Jeg er veldig imponert over Centiga. Systemet har et lett forståelig grensesnitt, og alt av nødvendig regnskapsfunksjonalitet, uten at jeg trenger å grue meg til å betale for det.

Skaper bedre likviditet for norske selskaper

Centiga, Norges første gratis faktura- og regnskapsprogram ble lansert i september 2020. Målet er å endre markedet og skape bedre likviditet for norske selskaper. Centiga passer ypperlig for små og mellomstore bedrifter.

Unik funksjonalitet på trappene

Oljeingeniøren ser også frem til ny funksjonalitet som kommer i systemet i løpet av de kommende månedene.

– Ingeborg fortalte meg at Centigas «app store» snart inneholder ny og spennende funksjonalitet som HRM-verktøy, HR-hjul som hjelper ledere med korrekt og god oppføling av ansatte, samt et kundeoppfølgingsverktøy hvor man kan følge utviklingen i salgsarbeidet.

Viktige tall fra modulene presenteres i brukernes dashbord. God tilgangsstyring sørger for at dashbordet for ledere og ansatte ser forskjellig ut.

– Jeg gleder meg til å følge utviklingen og vokse sammen med økonomi- og styringsverktøyet Centiga.

Kom i gang med et gratis økonomisystem på Centiga.no.