Annonsørinnhold:

Velkommen til gratis frokost-foredrag: Juridisk risikovurdering for start-ups med Advokatfirmaet GRETTE på Madserud Proptech Hub

Publisert Sist oppdatert

Påmelding her: https://www.madserudproptechhub.no/event/innsikt-1-en-gratis-seminarserie-pa-madserud-proptech-hub/

Velkommen til et gratis foredrag, hvor foredragsholdere er partner Dag Henden Torsteinsen og advokatfullmektig John Terje Larsen. Seminaret er åpent for alle interesserte.

Foredraget er det første ut i en foredragsserie som har som mål å klargjøre risikobildet for gründere rundt ulike juridiske temaer. Temaer som vil bli presentert er; Må gründeren tenke på GDPR, bør man egentlig ha en aksjonæravtale, kan vi vente med å lage arbeidsavtaler – og hva er egentlig risikoen? Er advokaten gründerens beste venn, eller bare en evig kilde til bekymring? Første tema ut i serien Juridisk risikovurdering for start-ups er Erstatningsansvar for formidlingstjenester, brukervilkår og avtaleregulering.

Innsikt – en seminarserie på Madserud Proptech Hub som er åpen for alle.

Nå introduseres Innsikt, en foredragsserie som avholdes på Madserud Proptech hub, hvor vi tar for oss temaer som er relevante for aktører i eiendomsbransjen, innen proptech og for startups. Foredragsholderne er profesjonelle aktører i sine respektive bransjer som gjerne deler sin erfaring og kompetanse. Dette er også vår intensjon; dele kunnskap, få mer innsikt og høyne kompetanse for deltagerne. Foredragene er gratis, åpnet for alle, og vi serverer enkel frokost. Husk at det er begrenset antall plasser, så følg oss på og på Facebook hvor du vil finne informasjon om de forskjellige foredragene, og hvor du kan booke plass.

Påmelding til Juridisk risikovurdering for start-ups: Erstatningsansvar for formidlingstjenester, brukervilkår og avtaleregulering med Advokatselskapet GRETTE her: https://www.madserudproptechhub.no/event/innsikt-1-en-gratis-seminarserie-pa-madserud-proptech-hub/

Husk førstemann til mølla! Enkel servering.

_____________________________________________