LEDIG STILLING

Controller | Strim og RiksTV

Vil du jobbe som Controller i Strim og RiksTV?

Stillingsbeskrivelse:

Sted

Oslo

Frist

Løpende, senest: 09.12.2022

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Controller

Kontaktperson

Aud Elin Omholt

People & Culture

E-post

Strømmetjenesten Strim og TV-distributøren RiksTV er i et marked med enorm vekst og spennende konkurranse fra lokale og internasjonale aktører. Vi skal gjøre ting litt smartere og litt bedre enn andre. Vi er analyse- og innsiktsdrevne i våre beslutningsprosesser, og vi skal nå styrke vår kompetanse og kapasitet i vårt Controller-team. Vi ser etter deg som er analytisk og som tør å utfordre oss på veien videre.

I denne rollen vil du bli en del av Økonomi-teamet, som holder i alt fra regnskap, til prognoser og rapportering. Du vil jobbe tett sammen med de to andre controllerne på teamet, hvor dere drar nytte av hverandres kompetanse. Vi jobber fremoverlent og er i konstant utvikling for hele tiden å forbedre oss. Hvis du liker å samarbeide med andre, ta eierskap til oppgaver, og være del av en tillit- og åpenhetskultur - da vil du passe godt inn hos oss. Du kan gjerne lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss her.

Arbeidsoppgaver:

Som Controller vil du få stort ansvar og en variert hverdag. Analysene vi jobber med endrer seg i takt med markedet, og deling av innsikt med kollegaer er viktig. Vi har innført smidig virksomhetsstyring basert på prinsippene bak Beyond Budgeting, så vi har ingen krevende budsjettprosesser som du må forholde deg til. Samtidig som du følger opp den daglige driften, vil du ha en viktig rolle i månedsavslutninger og i utarbeidelse av rullerende prognoser. I tillegg får du ansvar for rapportering av nøkkeltall til eksterne interessenter.

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter deg som har økonomiutdannelse på masternivå fra universitet eller høyskole, med solide akademiske resultater. Du kan være nyutdannet eller ha relevant arbeidserfaring på inntil to år. I tillegg ser vi for oss at du kjenner deg igjen i mye av dette:

  • Du motiveres av å jobbe med kundeinnsikt og data
  • Du er strukturert, analytisk og komfortabel med å håndtere og analysere store mengder tall og data
  • Du er glad i å bruke Excel og har interesse for IT-systemer
  • Du samarbeider og jobber godt i team, med du trives også å jobbe selvstendig for å løse oppgavene dine og nå teamets mål
  • Du er positiv og har en løsningsorientert innstilling

Vi er stolte av det arbeidet vi leverer, og analysene vi utfører har stor betydning for selskapet. Derfor kreves det at du forstår viktigheten av kvalitet i leveranser.

Hva kan du forvente av oss:

I Strim og RiksTV er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra, hva du liker eller hva du ser på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. Vi er opptatt av hvordan du har det og hvordan vi kan legge til rette for prestasjon, læring og utvikling, både individuelt og temabasert. Du vil få tett oppfølging uansett hvor du sitter og jobber. Vi setter medarbeidertrivsel høyt, og er ekstremt opptatt av at folk skal trives på jobb i et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Selv om vi praktiserer fleksikontor, er det viktig å nevnte at Økonomi-gjengen trives godt på kontoret på Økern, så det er ønskelig å sitte sammen på kontoret et par ganger ukentlig.

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål til stillingen. Vi ser frem til å høre fra deg !

NB: Vi vurderer søkere fortløpende. Ønsker oppstart så raskt som mulig.

Kontaktinformasjon:

Bård Gjølstad, Controller: bard.gjolstad@rikstv.no

Aud Elin Omholt, People & Culture: aud.elin.omholt@rikstv.no

Powered by Labrador CMS