LEDIG STILLING

Daglig leder | Wundercar AS

Bil rett hjem – etablere nytt selskap – erobre markedet

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Daglig Leder

Kontaktperson

Atle Ronglan

Partner - Visindi

E-post

Telefon


Monica Strysse

Seniorrådgiver - Visindi

E-post

Telefon

Om stillingen

Noen ganger får man muligheten til å være med og bygge ny forretning, påvirke adferden i et etablert marked, og i tillegg ha sterke eiere i ryggen. Dette er en slik mulighet!

Fleks AS lanserer et online bruktbilkonsept og ser etter en daglig leder med energi og killerinstinkt. Du vil være med fra oppstart og etablering, til skalering og utvikling av selskapet. Vi trenger deg som kan mye om online salg av produkter og digitale kundereiser. I tillegg har du god erfaring fra digitale forretningsmodeller og skalering av virksomheter. Du kan ha bakgrunn fra f.eks. retail eller distribusjon – der logistikk, forretning, teknologi og digital brukerkompetanse går hånd-i-hånd. Erfaring fra konsulentvirksomhet i grensesnittet teknologi, logistikk og online salg er også relevant. Du er god til å samle og lede folk, og har et strategisk overblikk kombinert med en utpreget operativ arbeidsstil. Du har høyere økonomisk/teknologisk utdannelse, gjerne kombinert med entreprenørskap eller gründervirksomhet.

Er du vår drømmekandidat så vet du allerede hvordan du prioriterer og skalerer gode forretningsmuligheter for ytterligere vekst! Du er ivrig, nysgjerrig og analytisk – en sylskarp forretningsressurs som er god på tall og har et godt øye for muligheter og forretning. Du motiveres av å utfordre, lede og drive sammen med andre, og skaper kommersielle teknologiske muligheter av nye ideer og innspill.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Atle Ronglan, tlf. 966 27 089, Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Wundercar er et heleid datterselskap av Fleks AS, Norges største bilabonnementsselskap. Fleks er bygget rundt et ønske om å gjøre hverdagen enklere og mer forutsigbar for folk flest. Rett og slett din bil så lenge du vil. Med en sterk teknologiplattform som grunnmur og et selskap fullt av mennesker som brenner for gode kundeopplevelser, så har Fleks på kort tid klart å etablere seg som markedsleder i Norge. Selskapet har i dag ca. 50 motiverte medarbeidere, og opplever en betydelig vekst og utvikling i både omsetning, bilflåte og organisasjon. For mer info: www.fleks.no

Wundercar på sin side er et nyregistrert teknologisk selskap, som vil nå de som ønsker å kjøpe bruktbil, uten alt stresset som følger bilkjøp på gamlemåten. Her kan du bestille bil, service er inkludert i prisen og du får den levert hjem, akkurat som man kan med alle andre varer. Wundercar vil bidra, sammen med Fleks, til å gjøre hverdagen litt enklere for flere. De to selskapene har samme DNA, hvor bruk av teknologi for å skape gode kundeopplevelser står i sentrum.

Powered by Labrador CMS