Ledig stilling:

Er du en nytenkende og forretningsorientert Data Scientist?

Er du en faglig pådriver med vilje til å dele av din kunnskap? Er du en nytenkende og forretningsorientert teknologirådgiver som ønsker å være med på vår teknologiske videre satsning?

Stillingsannonsene er ikke lenger aktiv.

Sted

Oslo; Dronning Eufemias gt. 71 0194 Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Data Scientist

Kontaktperson

Albanit Rexhaj

Chief Talent Sourcer

E-post

Telefon

Er du en faglig spydspiss med et sterkt ønske om å dele din kunnskap med andre? Er du en nytenkende og forretningsorientert Data Scientist som ønsker å være en bidragsyter i vår satsning?

Data & Analytics-miljøet i PwC består av et mangfold av mennesker som brenner for å løse konkrete problemstillinger ute hos våre kunder. Vi har over flere opplevd sterk vekst og leverer tjenester vi tidligere ikke var i stand til. I den anledning ønsker vi å få enda flere ressurser med på laget for å bredde og spisse våre tjenester.

Om PwC

Det handler om å flytte grenser, om å ville litt mer. Hver dag!

PwC er et ledende globalt kompetansehus som bidrar med kunnskap, innsikt og verdiskapning. I Norge har vi 27 kontorer spredt over hele landet, der ansatte har dyp innsikt i lokalt næringsliv og miljø. Globalt spenner vårt nettverk 158 land, med 284.000 medarbeidere. Vi ønsker å hjelpe deg der du er, og forstå din virksomhets rammevilkår og verdikjede. PwC er kåret til en av verdens mest ettertraktede arbeidsgivere og tilbyr gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. Vi har vært en pioner i vår bransje helt siden vi startet opp for om lag 150 år siden.

Om stillingen

Som Data Scientist i PwC blir du en del av et voksende data- og analysemiljø der du vil få muligheten til å påvirke hvordan vi jobber med faglig utvikling og tilrettelegging for videre vekst, samt være med på å bygge og videreutvikle fagområdene som det satses tungt på i hele PwC.

Du vil jobbe i et tverrfaglig miljø med varierte arbeidsoppgaver med viktige, strategiske og høyt prioriterte problemstillinger hos kundene våre.

Hos oss er det rom for å tenke nytt og annerledes. Prosjektene våre ligger tett opp til beslutningstakere, og vi jobber tett på forretningssiden for å lykkes med å bruke teknologi til å skape varig endring.

Ønskede kvalifikasjoner/erfaring

Vi ønsker oss en nytenkende og forretningsorentert teknologirådgiver som har praktisk erfaring fra ulike data science-prosjekter. Drømmeprofilen vil kunne fylle rollen som data scientist med dyp teknisk forståelse, som samtidig evner å sette seg inn i ulike problemstillinger hos våre kunder.

 • Relevant utdanning på universitets- eller høyskolenivå (Master eller høyere)

 • Praktisk og teknisk erfaring med kompetanse fra relevante prosjekter (minimum 2-5 år)

 • Gode programmeringskunnskaper (f.eks. Python og/eller R) og erfaring med verktøy for kildekodehåndtering

 • God kjennskap til ulike statiske metoder og optimeringsmodeller

Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjons- og fasiliteringsferdigheter

 • God forretningsforståelse, og evne til å omsette tekniske problemstillinger til forretningsnært språk

 • Faglig pådriver: god på å utvikle teamet, og har vilje til å dele av sin kunnskap

 • «Gründerånd» med ønske om å være med på å bygge og videreutvikle fagområdet i PwC

Vi tilbyr

 • Spennende og viktige arbeidsoppgaver

 • Konkurransedyktige betingelser (fastlønn + bonus)

 • Gode videreutviklingsmuligheter

 • Moderne og nye lokaler i Bjørvika

 • Kursing og sertifiseringer etter behov og ønsker, både innenlands og utenlands

 • God plan for kompetanseheving og egne faggrupper

Hva nå?

Du er hjertelig velkommen til å søke direkte her og nå. Eventuelt kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Albanit Rexhaj i AvantGarde Search som har et detaljert prospekt han gjerne sender deg. Albanit kan nås på 41 27 71 68

Powered by Labrador CMS