LEDIG STILLING

Full stack-utvikler | Hyre

Hyre er på jakt etter utviklere til å bygge verdens enkleste bildelingstjeneste, og som vil være med å lage den største endringen innen persontransport siden T-Ford erstattet hest og kjerre.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Full stack-utvikler

Kontaktperson

Lotte Gjørsvik

Chief Talent Sourcer – Oslo

E-post

Telefon

Hyre er et joint venture mellom Møller Mobility Group og Hyre Management, med MMG som største eier. I 2017 lanserte vi første versjon av vår bildelingsplattform i Oslo - en app der man kan bestille, åpne og betale for leieforholdet – helt uten å møte noen. Bomring, drivstoff og leiepris blir automatisk kalkulert i sanntid, slik at man har full oversikt og ikke bruker tid på administrasjon. Målet er at man aldri er mer enn 5 minutter unna nærmeste Hyre-bil.

Vi er blant Norges ledende bildelingstjenester med kanskje bransjens mest fornøyde kunder. I hjertet av vårt selskap står egenutviklede applikasjoner og systemer som muliggjør vårt store fortrinn. Vi er i stor vekst og ser at vi gjør våre kunders bilhold enklere og bedre. Nå skal vi utvide og ser etter flere til å være med oss på denne reisen. Vi har sterk tro på teknologi, og ønsker å løse mest mulig av utfordringene våre med teknologi.

Utviklerteamet, teknologien og måten vi jobber på

Vi elsker hvordan teknologi gir oss mulighet til å lage fantastiske kundeopplevelser og utfordre status quo. De ulike plattformene og tjenestene vi bruker er designet og utviklet av våre egne ansatte, noe som gir oss en fart og fleksibilitet som få andre har.

Hyre er fortsatt et relativt lite selskap med en relativt liten utviklingsavdeling. I dag består teamet av fem full-stack utviklere – så alle gjør litt av alt. Våre utviklere bygger helt nye muligheter for både kunder, ansatte og leverandører, og sørger for at vi ikke mister det vi allerede har bygget. Det betyr å bygge og vedlikeholde frontend- og backendsystemer, å bidra med analyser og å orkestrere infrastruktur og prosesser.

I utviklerteamet har vi stor frihet (og stort ansvar) til å løse oppgavene på en robust og korrekt måte. Derfor foretrekker vi selvdokumenterende kode, og lener oss på kontinuerlig testing, integrasjon og produksjonssetting. Vi er organisert slik at én utvikler kan ta en ny funksjon fra idéstadiet til en fullstendig løsning.

I Hyre har vi stor tillit til utviklingsavdelingen vår! Dermed forsøker vi å legge opp arbeidsdagen på en måte som gir muligheter til å løse problemer, og til å bygge løsninger. Derfor jobber vi i to ukers sprinter der vi alltid har overskuddstid for å løse uventede ting, og om overskuddstiden ikke trengs sysler vi med andre kule features som vi kom på på lønningspilsen. Videre har vi check-ins annenhver dag og til slutt har vi demo.

Som selskap er vi nokså fleksible når det kommer til teknologi, og ønsker å bruke den teknologien som vi tror løser utfordringene best. I dag bruker vi AWS, Django, Kotlin, Python, PostgreSQL, React, React Native, Swift, Terraform og Typescript, samt Zulip, GitHub og Slack. Vi håper at du kan utfordre oss når det gjelder teknologivalg.

Spesifikke arbeidsoppgaver

• Skrive robust, testet og pragmatisk kode

• Lage ny funksjonalitet i Hyre sine systemer

• Ha direkte påvirkning på Hyre sitt produkt og fremtid

• Ta våre eksisterende systemer og app til neste nivå

• Være en del av et tett sammenknyttet utviklerteam med kort vei til beslutninger

Hvem ser vi etter?

For oss er det ikke viktig med hvor mange års erfaring du har eller hvilke teknologier du kan, men at du er faglig dyktig, fleksibel, og veldig god i det du allerede kan. Vi tror at mangfold i form av både senioritetsnivå og teknologikunnskap gjør at vi utfordrer hverandre på en god måte, slik at vi kan bygge de aller beste løsningene og tjenestene for kundene våre.

Vi leter derfor etter deg som er selvdrevet og motivert til å lage gode løsninger, deg som kan skrive robust, vedlikeholdbar kode, deg som setter pris på håndverket som inngår i programvareutvikling og deg med et pragmatisk sinn med fokus på å lage gode tjenester og videreutvikle disse. Vi ser det ikke som et problem at du trives enten mer i backenden eller frontenden.

Veien videre

Er du overbevist om at du hører hjemme i Hyre, har vi gjort neste steg enkelt for deg; du kan søke med én gang, og vi trenger ikke noe mer enn CV-en din eller lenke til din LinkedIn-profil.

Hvis du er litt i tvil og ønsker mer informasjon før du velger om dette er av interesse for deg eller ikke, kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner i AvantGarde Search, Lotte Gjørsvik, for å få tilsendt et dokument med mer detaljert informasjon. Lotte kan nås på 467 73 573 eller lotte@avantgardesearch.no.

Powered by Labrador CMS