LEDIG STILLING

Head of Marketing i Norge | PodMe

Vil du være med å forme podcastmarkedet?

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Head of Marketing

Kontaktperson

Jonas Behrendt

TA Manager News Media

E-post

Vi søker en ambisiøs og kommersiell markedssjef som vil bygge den neste store merkevaren i Norge. Som markedssjef vil ha en sentral rolle i utviklingen av både selskapet, strategien og ikke minst merkevaren PodMe i Norge.

PodMe, som er en del av Schibsteds satsning på lyd, tilbyr eksklusive podcaster for et bredt spekter av lyttere i et marked som er i sterk utvikling. Vi er foreløpig et lite team med høye ambisjoner om å ta den ledende posisjon i markedet og tilby våre lyttere det beste og rikeste tilbudet av podcastunderholdning i Norge!

Hvem er du?

Du sprer entusiasme for hva vi skal skape og motiveres av å jobbe i en bransje i stor utvikling. Du er initiativrik, har høy arbeidskapasitet og trigges av å skape resultater hver dag. Vi tror du har høyere utdannelse, relevant erfaring fra merkevarebygging og er sulten på å etablere en ny merkevare. Du må ikke nødvendigvis ha erfaring fra å lede en merkevare fra før, men ha klare oppfatninger om hva som kreves for å lykkes med nettopp det.

Vi søker deg som er strategisk merkevarebyggende og taktisk detaljorientert. Du har fokus på det store bildet, men er ikke redd for å gå ned i purra og ta et tak for å få ting gjort. Du er utadvendt og trives med å skape nye relasjoner.

Hva innebærer rollen?

Som markedssjef for PodMe i Norge, vil du blant annet ha ansvar for:

  • Operasjonalisering av PodMe sin merkevarestrategi i det norske markedet

  • Planlegging og gjennomføring av alle PodMe sine markedsaktiviteter i Norge, herunder PR, sosiale medier, betalt markedsføring og arrangementer
  • Lede arbeidet med å legge en kommersiell partnerskapsstrategi for PodMe i Norge
  • Opprettholde god dialog og samarbeid med Schibsteds mediehus om markedsføring av innholdet
  • Personalansvar for det norske markedsteamet

Stillingen vil rapportere til daglig leder i PodMe i Norge, men også ha et tett samarbeid med CMO i PodMe, som jobber fra Sverige.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS