Annonsørinnhold:

indyRIOT går globalt fra dag én og søker talent som tenker stort!

Vår visjon er å bygge en base for internett 3.0. – et nytt community og økosystem med identitet og tilgangskontroll (IAM – Identity Access Management) og transparency som grunnlag. Det er med andre ord ikke en liten oppgave vi har satt oss for og derfor trenger vi flere flinke folk på laget!

Publisert Sist oppdatert

Internett, og måten vi deler data med eller uten samtykke online, har gått i en retning mange ikke føler seg komfortable med. Men som få vet hvordan de kan gjøre noe med. Fler og fler er skeptiske til de store selskapenes innsyn,overvåking og deling av data, våre data. Samtidig som mange av oss kjenner på at vi må være tilstede på nettopp disse plattformene for å føle oss om en del av samfunnet, holde kontakten med familie og venner og få med oss det som skjer i verden.

Som günderen Kimberly Larsen sier;

“Fikk du for eksempel med deg forsiden på TIMES Magazine i oktober? Der stod det «Delete Facebook?» de merkevarene som kjente at det kunne de tenke seg å svare JA på det spørsmålet om å slette, er potensielle brukere av vår plattform. Vi ønsker å gi ‘community’ eiere tilbake eierskapet over egen data, og sluttbrukeren tilbake rettighetene til å si hvordan den skal brukes”

Det er mye bra som utvikles i dag, men vi mener også at makten er for sentralisert og at sluttbrukeren har for lite eierskap. Dette skal indyRIOT gjøre noe med. Vi har planer om å endre den digitale hverdagen vår til det bedre. Teamet består allerede av en flott gjeng som blant annet Lasse Andresen og Stein Myrseth fra ForgeRock, Kimberly Larsen fra timetoRIOT & Ingrid Ødegaard fra Whereby.

“Da jeg leste om IndyRIOT i sommer, skjønte jeg umiddelbart visjonen og potensialet. Jeg motiveres veldig av å bygge opp alternativer til de store tech selskapene, og syns bedrifter og organisasjoner fortjener en digital tilstedeværelse som ikke er avhengig av de meste kjente sosial medie plattformene. Kimberly, Lasse og jeg deler nok også ambisjonsnivået, med å bygge et stort, globalt selskap!” Sier Ingrid Ødegaard fra Whereby som begynner som produktsjef hos oss i januar.

indyRIOT er stolte av at vi er et verdidrevet selskap, vi leverer ESG rapportering, og har ledere med integritet, og fokus på deg. Vi har allerede ansatte over hele verden, og de fleste av oss jobber hybrid.

“Reisen vi legger ut på med indyRIOT krever mennesker med solid drivkraft og store ambisjoner. Vi trenger talent som tenker globalt, som forstår utviklingen av produkt, og er en oversetter mellom teknologien og anvendelse. Derfor ser vi etter talent som tar tak i produktet, utviklingen og den posisjoneringen som trengs for å bygge globalt”, sier Ødegaard videre.

Er du en Lead Engineer, Senior Fullstack Engineer og Finance Lead med globale ambisjoner? Ta kontakt med oss! Send en mail til [email protected] eller lag deg en profil på indyriot.com og søk der.

indyRIOT ble grunnlagt i juli 2020 av Kimberly Larsen og Lasse Andresen. Kimberly har tidligere startet frilansnettverket TimeToRiot, mens Lasse er eks-CTO for Sun Microsystems og er grunnleggeren og eks-konsernsjefen/CTOen i ForgeRock. Som forresten ble børsnotert på New York Stock Exchange under ticker-symbolet "FORG" nå i oktober.

Powered by Labrador CMS