LEDIG STILLING

Kundemagiker | Vipps

Er du en dyktig løsningsselger som enkelt balanserer teknisk forståelse med kommersiell teft?

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Kundemagiker

Kontaktperson

Roger Sanka Faye

Key Account Manager

E-post

Som kundemagiker hos oss har du ansvaret for å selge alle produktene i Vipps sin raskt voksende varehylle. I Vipps jobber vi hver dag med å gjøre alle typer betalinger befriende enkelt! Med over 4,2 millioner brukere har de aller fleste nordmenn et forhold til Vipps, og vi er stolte av å være Norges raskest voksende merkevare.

Vi er et team som hver dag jobber med å digitalisere Norge og skape smarte løsninger sammen med kundene våre. Vi heier frem prestasjoner og spiller på lag med kunder, partnere og resten av de fine folka i Vipps. Her vil du bli kastet ut i en ambisiøs og hurtigvoksende arbeidsplass hvor vi forventer høyt tempo og høy motivasjon. Læringskurven er konstant bratt fordi vi jobber med de største bedriftene og raskt utvikler nye produkter. Du vil få mulighet til å bygge egen kundeportefølje og utvikle nye områder for vekst.

KOMPETANSE

En kundemagiker hos oss er en dyktig løsningsselger som enkelt balanserer teknisk forståelse med kommersiell teft. Du er en teknologifreak med serviceinnstilling og kundefokus. Du er viljesterk, initiativrik og engasjert. Du opererer effektivt og målrettet, men evner å være fleksibel når ting må endres raskt. Og først og fremst stortrives du blant kunder og evner å lytte til deres behov og tenke innovativt.

Vi ser etter deg som er god på å etablere og utvikle nye relasjoner samt evner å se kommersielle muligheter i et marked som er i en rask endring. Du skal identifisere bransjer og bruksområder som gir ny vekst.

Du er utviklingsorientert, og god til å se nye markedsmuligheter. Det viktigste i denne stillingen er at du har lidenskap for å skape verdi sammen med bedriftene og trives med å jakte etter nye kunder, markeder og bransjer.

I Vipps har vi 3 leveregler vi bruker aktivt hver dag; #smarttenkt #pålag og #nullstress - er det noe du kan kjenne deg igjen i? Hos oss skjer ting raskt og vi heier frem nye ideer og god stemning. Høres dette ut som noe for deg vil vi gjerne høre fra deg - selv om du ikke skulle dekke alle punktene over!

Å søke er like enkelt som å sende penger via Vipps - vis interesse ved å trykke på knappen, svar på et par kjappe spørsmål og vipps så har du søkt!

OM SELSKAPET

Vipps er her for å forenkle hverdagen til folk flest.

Vi gjør det befriende enkelt å betale eller å identifisere seg. Det er trygt og gjort på et blunk, akkurat slik det skal være.

I dag er Vipps det ledende selskapet innen smartbetaling i Norge. Vi leverer en rekke betalingsløsninger for vennebetaling, person til bedrift, netthandel, faktura og betaling i butikk. Og mer skal det bli, i inn- og utland!

For å komme hit har vi i Vipps alltid tatt i bruk ny teknologi og samarbeidet med andre. Det er mange systemer og ulike interesser som skal spille på lag for at folk skal kunne vippse penger seg imellom, betale i butikken eller logge seg inn for å sjekke selvangivelsen på en trygg og rask måte

Vi er et norsk selskap som drar nytte av å være en del av et samfunn som raskt tar i bruk ny teknologi. Det er derfor vi kan tilby forenkling i verdensklasse.

For at Vipps skal fortsette å lage de beste produktene for alle, må alle være med å lage de beste produktene. Enkelt og greit. Derfor sier det seg selv at alle typer medarbeidere er ønsket hos oss, uavhengig av bakgrunn, kjønn, kjønnsidentitet, legning, etnisitet, religion, funksjonsevne og alder. Velkommen skal du være!

Lytt gjerne på podcasten vår for å bli bedre kjent med folkene som jobber i Vipps.

Klikk her for å se de andre utlyste stillingene.

Powered by Labrador CMS