LEDIG STILLING

Løsningsarkitekt og produkteier | Bertel O. Steen | Lørenskog

Annonsen er ikke lenger aktiv.

Vil du være med på å forme fremtidens bilbransje? Er du glad i arkitektur og data, og gira på å bidra til en endring i praksis? Sammen skal vi skape gode løsninger som bringer oss, kundene våre og samfunnet fremover på en bærekraftig måte!

Sted

Lørenskog

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Løsningsarkitekt og produkteier

Kontaktperson

Lotte Gjørsvik

Chief Talent Sourcer, AvantGarde Search

E-post

Telefon

Om oss

Bertel O. Steen AS er et av Norges største service- og handelsselskap med omtrent 2 600 medarbeidere. Vårt hovedkontor og primære arbeidsplass er på Lørenskog, der omtrent 500 av oss holder til. Vi har et godt miljø og du får veldig stor frihet til å kunne påvirke arbeidshverdagen din.

Bilbransjen er i rask endring, for fremtidens bilhold handler ikke lenger bare om «tut og kjør» i en bil som er god på veien. Den handler om teknologi, kundetilfredshet, service og bærekraft. Som en av de største aktørene i bransjen, må Bertel O. Steen være treffsikker i valgene som tas for å sikre vår posisjon i markedet – og her kommer rollen som løsningsarkitekt inn.

Som løsningsarkitekt hos Bertel O. Steen vil du ha ansvaret for at våre systemer både er satt opp på en god måte og fungerer, og bidra til at Bertel O. Steen blir mer datadrevet i sine prosesser.

Hva vil du jobbe med?

Som løsningsarkitekt hos oss vil du få jobbe med mange forskjellige og spennende arbeidsoppgaver. Vi jobber med ulike prosjekter som digitaliserer bilholdet og skaper synergieffekter på tvers av våre produkt- og tjenesteområder.

For tiden er vi midt i en stor ERP-transformasjon, hvor vi utvikler mange av plattformene selv. Vi ønsker derfor et integrasjonsteam med god kjennskap de forretningsprosessene som løsningene skal tilrettelegge for. Vi ser også et generelt behov for å skalere opp den interne kapasiteten, siden vi i er i rask vekst og bruker mange eksterne IT-tjenester.

Rollen som løsningsarkitekt i Bertel. O Steens Data og Innsiktsavdeling er ny, og vil i stor grad handle om å utvikle og eie vår masterdatahub i systemet Stibo STEP. Du vil også ha ansvar for integrasjonene mellom masterdatasystemet og resten av den digitale infrastrukturen. Du vil også være en rådgiver på tvers av organisasjonen og diskutere med forskjellige team hvilke integrasjoner som trengs mellom våre digitale løsninger. Her kreves det smarte løsninger, særlig innen data engineering og datafangst.

Spesifikke arbeidsoppgaver:

Som løsningsarkitekt vil du:

 1. Eie vår funksjonelle og tekniske implementering av Stibo Step Masterdatahub
  • Eie og prioritere backlog og utviklingsplaner for Stibo Step
  • Koordinere teknisk utvikling og drift ut fra forretningsbehov
  • Være ansvarlig for konfigurasjonskontroll (systemkonfigurasjon)
  • Være kontaktpunkt og ansvarlig for oppfølging av tekniske fei
 2. Være et faglig bindeledd mellom Data og Innsikt og andre forretningsfunksjoner
 3. Eie og lede utviklingen av datadrevne løsninger gjennom hele den analytiske verdikjeden innen tilordnet fagområde, herunder:
  • Definere formål og evaluere merverdien som skapes av analytiske løsninger
  • Lede innledende dataprofilering og utforskende dataanalyse
  • Bruke modeller og algoritmer for innsikt i signaler, trender og sammenhenger
  • Bistå forretningen med å løfte deres behov i arbeidet med kvalitetsforbedringer for masterdata
  • Dokumentere, forklare og presentere løsninger for andre i organisasjonen
 4. Bidra til verdiskapning gjennom god kvalitet på masterdata

Teknologi, systemer og verktøyer du vil bruke, vil være blant annet .NET / C#, Azure, Databricks, Microsoft Eventhub, Kafka, Oracle og Stibo STEP. Det er ikke et krav at du allerede er en ekspert eller kan alt vi bruker av teknologi og verktøyer, og spesielt rundt Stibo Step vil det bli gitt opplæring.

Hvem leter vi etter?

Vi tror at vår nye kollega er analytisk og løsningsorientert, med gode samarbeidsevner på tvers av disipliner. Du bør i varierende grad ha erfaring med eventbasert arkitektur, systemarkitektur, .NET/C#, Rest APIer og APIer, samt kunnskap om masterdata, dataforvaltning og modellering.

Har du erfaring med virksomhetsarkitektur, spesialisering innen masterdata eller data engineering og erfaring fra bilbransje, varehandel eller andre (del-)integrerte verdikjeder er dette også supert.

Hva kan vi tilby?

Rollen er i stor grad selvstendig, med kjernetid 09-15 mandag-fredag. Det er mulig å jobbe hjemmefra jevnlig, men ønskelig at du er på kontoret to til tre dager i uken. Overtidsbetaling vil inngå og Bertel O. Steen kan tilby følgende betingelser:

 • Et godt miljø med hyggelige og dyktige kollegaer og fagtilhørighet til de som jobber på tvers på digitale løsninger.
 • Spennende arbeidsoppgaver og et stort mulighetsrom, også som nyansatt.
 • Konkurransedyktig lønn og har gode forsikringsordninger, samt andre goder:
  • Rabatter på ulike bilordninger, siden vi er stolt forhandler i Norge av bla. Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Opel og Kia.
  • Eget treningsrom og bedriftsavtale med SATS.
  • Reiseforsikring, personalforsikring, helseforsikring og online lege, rabatt på øvrige forsikringer hos Gjensidige.
  • Telefon og abonnement + dekking av internett hjemme.

Veien videre

Vi håper at du ble nysgjerrig på denne muligheten og ønsker å vite mer om oss og om stillingen. Vi skal gjøre det enkelt for deg. Du trenger bare å laste opp en CV, og vår rekrutteringspartner Lotte Gjørsvik i AvantGarde Search vil så sende ut mer informasjon om oss og stillingen til de aktuelle kandidatene. Og om du har ytterligere spørsmål, er du velkommen til å kontakte Lotte på lotte@avantgardesearch.no / 467 73 573.

Powered by Labrador CMS