LEDIG STILLING

Site Reliability Engineer | Strim

Er du vår nye SRE-utvikler til strømmetjenesten Strim?

Sted Oslo
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Site Reliability Engineer

Kontaktperson

Fathia Omer Send e-post
Chief Talent Sourcer 400 53 796

*The company language is Norwegian, but we welcome English speaking candidates to apply.

Liker du tanken på et raskt og innovativt miljø? Trives du best med en arbeidsgiver hvor det er folkelig kultur? Da kan dette være rollen for deg. I Strim jobber vi for å skape et produkt til glede for fremtidige generasjoner. Vi er i en enorm vekst og er i stadig endring og dermed utvider vi nå SRE-teamet vårt.

Hvem er vi?

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste, en frittstående tjeneste eid av RiksTV. Vi samler innholdet fra en rekke innholdsleverandører som TV 2 Play, HBO Max, Paramount+, Viaplay og tradisjonelle TV-kanaler i ett sømløst abonnement, full av god underholdning. Vi er drevet av kunnskap og av det som inspirerer deg i din hverdag, og vårt oppdrag er å gjøre det enkelt for deg å finne en strøm av nye opplevelser.

Om stillingen

SRE har som mål å tilby en robust, moderne og god plattform til utviklerne våre. Skyen gir oss et mangfold av muligheter i forhold til det vi hadde før, men det byr også på nye utfordringer. Vi bygger og videreutvikler en plattform og verktøy for å både kjøre tjenestene våre på en stabil måte, men også for å gjøre utviklerne våre mer effektive. Du blir en del av et kjerneteam som jobber med alt fra multi-cluster oppsett i kubernetes, til webapper for interne verktøy. Vi har stor tro på våre medarbeidere, og vi har et miljø som bygger på tillit og åpenhet. Vi ønsker at du skal vokse og utvikle deg i rollen, slik at vi sammen kan utfordre markedet.

I denne rollen vil du bli en del av SRE-teamet, som blant annet har ansvar for å utvikle støtteverktøy (tooling) til utviklingsteam og forvalte sky-infrastrukturen i Strim. Som SRE vil du sørge for at produkt-teamene til Strim har en robust plattform til å kjøre tjenestene sine på. Du vil i tillegg jobbe tett med andre utviklingsteam og bistå med arkitektur-diskusjoner, teknologivalg og utvikling av stadig bedre løsninger for kundene våre. Din rolle vil blant annet være å bygge og sette opp nye utviklingsverktøy og infrastruktur, delta i programvareutvikling og testing. Du ser hva som er nødvendig å gjøre, og du gjør det gjerne før noen spør.

Tekniske kvalifikasjoner og interesse:

Vi ser etter deg som har god erfaring med programmering og å jobbe innen cloud, samt erfaring eller interesse for container og serverless-baserte applikasjoner. Noen teknologier vi jobber med per i dag er: AWS, Kubernetes, Lambda, Python, Docker Containers, IaC, Ansible, Javascript, Elasticsearch og mye mer. Kjenner du deg igjen i noen av punktene under?

  • God programmeringskompetanse innen Python. Erfaring med Front-end er et stort pluss.

  • Har erfaring med AWS/Azure Cloud baserte løsninger.

  • Har kjennskap til Kubernetes, Lambda, Docker Container.

  • Har kjennskap til prinsippene rundt DevOps og smidig utvikling.

  • Holder deg oppdatert på den teknologiske utviklingen og trendene i markedet.

Vi håper også at du har erfaring og interesse for distribuerte applikasjoner (microservices) og kjennskap til build/deploy (CI/CD) pipelines og tilhørende verktøy/teknologi, samt bør man ha god programmeringserfaring med Python og gjerne andre programmeringsspråk.

Hvorfor jobbe i Strim?

Du vil jobbe med noen av de mest spennende teknologiene for å løse komplekse oppgaver og være en del av et ambisiøst team med et start-up mindset. Autonomi er viktig for oss og du vil få enorme utviklingsmuligheter med stort fokus på faglig utvikling. Du vil lære og jobbe med varierte teknologier, systemer og verktøy, og få oppleve nær og god oppfølging med mentor. Vi gleder oss til å fortelle deg mer om alle våre ansattgoder ved en eventuelt første prat.

I Strim ønsker vi folk med ulik bakgrunn velkommen. Vi bruker hverandre som sparringspartnere i teamet. Man bør også ha evnen til å kunne dele og formidle kunnskap og like å jobbe i et miljø med flat arbeidsstruktur. Vi er ute etter personer med god kjennskap til smidig metodikk og har lyst til å drive med kontinuerlige leveranser. Hos Strim er det ingen virksomhetsarkitekter eller andre som står utenfor og setter føringer for arbeidet ditt. Våre utviklere har eierskap og er ansvarlig for alt de bygger.

Du løfter oss, vi løfter deg!

Fleksibel arbeidsplass

I Strim er vi opptatt av fleksibilitet. Hvor (og når) du sitter og løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Det viktige for oss er at du sitter et sted du blir inspirert, motivert og klarer å samarbeide med og inspirere kollegaer, i tillegg til at du har mulighet for å være til stede på team-samlinger og workshops når det er hensiktsmessig. Vi oppfordrer derfor også deg som bor utenfor Oslo til å søke.

Vi er opptatt av hvordan du har det og hvordan vi kan legge til rette for at du presterer, utvikler deg, lærer og bidrar til at teamet opplever kontinuerlig utvikling og læring. Du vil få tett oppfølging uansett hvor du sitter og jobber.

Interessert? Bli med oss da vel!

Vi har mye mer info vi gjerne sender deg om stillingen, prosessen og hvordan det er å jobbe i Strim. Ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Fathia Omer i AvantGarde Search (fathia@avantgardesearch.no) så sender hun deg prospekt. Ingen søknad eller CV nødvendig.

Alternativt må du gjerne søke her med en gang ved å laste opp CV.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Powered by Labrador CMS