LEDIG STILLING

Smidig Arkitekt | Miles

Sted Oslo
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel Smidig Arkitekt

Kontaktperson

Albanit Rexhaj Send e-post
Chief Talent Sourcer 41 27 71 68

Er du en som evner å ha korte og lange tanker i hodet samtidig? Brenner du for skalerbar og endringsvillig arkitektur? Trives du best foran et whiteboard sammen med teamet? Da håper vi du leser videre.

Hos oss handler det om tillit og varme. Velkommen til oss!

Litt om Miles og stillingen

Virkeligheten endrer seg og viktigheten av arkitektur som tåler endringer og kan justeres over tid øker stadig. Vi i Miles Oslo ser etter en brobyggende og iterativ balansekunstner som ønsker å ta arkitekturvalg som tilfører verdi til brukerne i dag og om 5 år. Vi søker deg som gjør det enkelt og kostnadseffektivt å utvikle og vedlikeholde systemer nå og fremover.

Personer og samspill. Programvare som virker. Samarbeid med kunden. Reagere på endringer. Dette høres kjent ut, gjør det ikke? Detaljerte, rigide beslutningsprosesser har gått ut på dato og resonnerer ikke godt med et smidig tankesett. For oss i Miles er det viktig at du bygger inkrementelle løsninger der vi til enhver tid setter sammen de små byggeklossene som tar oss videre i prosessen og som passer inn i målbildet.

Som arkitekt i Miles blir du del av et levende sosialt og faglig miljø, som vi dyrker og er stolte av. Miles Oslo jobber med noen av landets største kunder og du vil få tilgang på spennende oppdrag blant annet innen bank og finans, telekom, fornybar energi, mobilitet og offentlig sektor. Arkitektene våre lager de beste løsningene sammen med teamet sitt og er hele tiden bevisst på at teknologivalg påvirker koden og evnen til å forvalte og forbedre over tid. Som oss alle, vil du være med å tilføre verdi til brukerne av løsningene og få kundene til å forstå at arkitektur er en driver for å ha et smidig tankesett i organisasjonen. Selv forstår du hvordan arkitektur påvirker team og hvordan vi jobber i sammen.

Hvem er du?

Kanskje er du en som er mer opptatt av selve arkitekturen enn tittelen? Kanskje du tenker på deg selv som en arkitektur-fasilitator eller teknologioversetter? En arkitekt kan jo være så mangt, med fokus på én løsning eller på tvers av en hel organisasjon. Vi er mer opptatt av ditt tankesett, og hvordan du tilnærmer deg problemstillinger, enn hvor i organisasjonen du foretrekker å jobbe.

Vi ser etter deg som har god domeneforståelse og som evner å ha et overordnet blikk. Du er tett på koden og ser verdien av å kjenne konsekvensene av egne valg. Du har god erfaring med ulike skyplattformer og vet at Domain Driven Design kan være nøkkelen for å oppnå en smidig arkitektur. Vi håper du er en hands-on fasilitator som trives foran et whiteboard sammen med teamet der dere sammen designer skalerbare løsninger som tåler endring. Du er en ydmyk stjerne som brenner for smidighet og som både ønsker og verdsetter kontinuerlig læring.

Har du har verdier som gjenspeiler seg våre verdier og et smidig tankesett? Begynner hjertet ditt å hoppe og du mister kontrollen over smilebåndet når du leser noen av ordene nedenfor? Da oppfordrer vi deg til å ta kontakt!

  • Hands-on
  • Ydmykhet
  • Balansekunster
  • Små byggeklosser som passer i et målbilde
  • Brobygger / teknologioversetter
  • Skalerbarhet
  • Smidig tilnærming
  • Domain Driven Design
  • Ikke bare om hva, også om hvordan

Hvorfor Miles?

Vår visjon er å utvikle en fremragende arbeidsplass som gjenspeiler seg i våre verdier faglig autoritet og varme. Dette opplever du gjennom vår sosiale og faglige kultur. For oss handler dette blant annet om kompetanseheving- og deling der vi løfter og heier på hverandre, et ønske om å bidra til et godt miljø som er preget av mennesker som bryr seg og livet som konsulent.

Vi tror vi er den perfekte match for deg hvis du ønsker å arbeide i et selskap der kvalitet settes høyere enn kvantitet. Et miljø der du får utvikling og kompetanseoverføring fra de beste i bransjen. Velg oss hvis du vil jobbe i et selskap som brenner for ditt potensiale faglig og personlig der du får de kollegaene du ønsker deg. Sammen jobber vi for at alle skal trives. Vi tror vi er rett for deg hvis du setter pris på et selskap med flat struktur, stor åpenhet og minimalt byråkrati. Et verdistyrt selskap der du har en stemme, innflytelse og myndighet.

Noen andre ting verdt å nevne

Faglig utvikling: Hos oss får du full råderett over hvilke kurs og hvilken opplæring du trenger for å holde deg oppdatert. I tillegg har vi mange faglige initiativ og interessegrupper, og du blir omgitt av engasjerte og dyktige kollegaer som støtter deg når du trenger det.

Lønn: Miles sørger for at du får en lønn som står til din kompetanse og innsats.

Utstyr: Android eller iOS? Linux, OS X eller Windows? Valget er ditt! Du vet selv hvilket utstyr du trenger for å gjøre jobben din. Derfor gir vi deg frie tøyler til å anskaffe det utstyret du trenger for å gjøre jobben din best mulig.

Arbeidstid og ferie: Planer om å reise til Mallorca i mars eller New York i november? Sammen med kunden finner du fram til den arbeidstiden som passer best – og når det passer best å ta dine fem uker med ferie! Bon voyage!

Forsikring og pensjon: Break a leg? Forhåpentligvis ikke, men vi i Miles sørger uansett for at du er sikret dersom uhellet er ute! Derfor har vi inngått en avtale om pensjonsforsikring, gruppelivsforsikring, sykdomsforsikring, reiseforsikring, behandlingsforsikring og ulykkesforsikring. Du får i tillegg en innskuddspensjonsforsikring kombinert med uførepensjon.

You are the captain now! Ja vi har firmahytte nær sjøen hvor båt med påhengs står klar.

Bursdag, konfirmasjon, barnedåp eller bryllup? Vi låner gjerne ut lokalene våre på Bislett til deg i helgene.

Og det viktigste: Vi har markedets beste kollegaer. Ikke bare bryr vi oss om hverandre, men vi ønsker å diskutere, utveksle ideer og bruke tid sammen i sosiale sammenhenger.

Hva nå?

Du er hjertelig velkommen til å søke direkte her og nå. Eventuelt kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Albanit Rexhaj i AvantGarde Search som har et detaljert prospekt han gjerne sender deg. Albanit kan nås på albanit@avantgardesearch.no // 41 27 71 68

Våre prosesser innebærer at potensielle kandidater virkelig får føle på pulsen i Miles. Vi syntes det er viktig at du skal få møte så mange mennesker hos oss som mulig.

Dersom du ikke blir med videre i prosessen så vil du motta et raskt og hyggelig avslag. Med andre ord; alle søkere skal bli be handlet med varme og respekt.

Powered by Labrador CMS