Ledig stilling:

Administrerende direktør - De norske Bokklubbene

Stillingen er ikke lenger aktiv

Innovasjon – teknologi – forretningsutvikling

De norske Bokklubbene AS står foran en spennende utvikling og søker nå en ny administrerende direktør som skal ta Bokklubben inn i fremtiden. Gjennom å videreutvikle eksisterende tjenester og samtidig utvikle nye og attraktive produkter og konsepter skal Bokklubben gjenoppta sin sterke posisjon i norsk litteratur- og kulturliv. Administrerende direktør vil få stor innflytelse og påvirkning, og et sterkt mandat fra styret til å lede selskapet gjennom denne viktige endrings- og utviklingsfasen.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: 13. juni

Søk på stilling

Den rette kandidaten klarer å tenke nytt om forretningsutvikling, innovative tjenester og teknologiske løsninger – i en organisasjon og bransje med sterke tradisjoner – og kan formidle sine strategiske visjoner på en inspirerende måte. For å få dette til må du være fleksibel og analytisk, samtidig som du har god rolleforståelse og kan legge til rette for godt samarbeid med aktørene i bokbransjen.

Du har et kommersielt og strategisk tankesett og en interesse for litteratur og litteraturens rolle i samfunnet. I tillegg har du erfaring fra omstillingsprosesser, konseptutvikling og salg gjennom medlems- og abonnementsløsninger i digitale flater. Som leder er du samlende og engasjerende og evner å lede kunnskapsrike medarbeidere med lang erfaring innenfor bransjen.

For den rette kandidaten er dette en unik mulighet til å lede en stor innovasjons- og omstillingsprosess, skape interesse for leselyst gjennom målrettede og relevante anbefalinger og dermed bidra til å forme Bokklubben for fremtiden.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Atle Ronglan, tlf. 966 27 089, Mona Wille, tlf. 402 15 106, eller Marius Malmer, tlf. 900 96 824. Søk stillingen snarest, og senest innen 13. juni.

Powered by Labrador CMS