Ledig stilling:

Administrerende direktør - Skog-Data AS

IT-løsninger til en bærekraftig næring

Som administrerende direktør vil du ha det overordnede strategiske og operasjonelle ansvaret for Skogdata. Du vil lede Skogdata, som består av dyktige og erfarne ansatte og som drifter og videreutvikler et av Norges eldste IT-selskaper.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Rett kandidat har erfaring med systemutvikling og har ledet utvikling av digitale forretningsløsninger. Du har tidligere i karrieren vist at du er sterk på endringsledelse og kulturbygging og har ledet kompetente teknologimedarbeidere, gjerne fra selskaper innen logistikk, produksjon, industri eller retail.

Skogdatas nye administrerende direktør har høy gjennomføringskraft, er involverende og teamorientert samtidig som du er en kreativ og positiv leder. Du er utpreget resultatorientert og relasjonsskapende, og du får muligheten til å være en sterk pådriver for selskapets videreutvikling.

Stillingen rapporter til styreleder og arbeidssted vil være på Helsfyr i Oslo.

Om virksomheten

Søk stillingen

Skog-Data AS er et av Norges eldste dataselskaper startet i 1966.Selskapet har en bred eierstruktur av skogeierforeninger og større skogs-industriselskaper. Skog-Data AS er et teknologi- og stordataselskap som samler og strukturerer informasjon og benytter avansert analyse for å sikre beslutningsstøtte med høy presisjon til alle ledd i verdikjeden – fra skogeier til foredlingsindustrien. Selskapet har 26 ansatte og omsetter for ca. 45 mill.

Powered by Labrador CMS