Ledig stilling:

Administrerende direktør | Gintel AS

Vi søker en strategisk og forretningsorientert leder med stor gjennomføringsevne, og erfaring fra ledelse i software-relaterte virksomheter

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Om stillingen

SW-løsninger til et internasjonalt marked

Gintel er godt posisjonert i et marked som er i sterk endring. Vår nye administrerende direktør vil lede og utvikle Gintel som et konkurransedyktig internasjonalt selskap med ambisiøse vekstmål.

Som administrerende direktør vil du få spennende utfordringer knyttet til videreutvikling av selskapets produkter og tjenester blant annet gjennom økt skalerbarhet i utvikling og leveranser. Videre vil du være sentral i forretningsutvikling og relasjonsbygging mot større kunder og partnere.

Vi søker en strategisk og forretningsorientert leder med stor gjennomføringsevne, og erfaring fra ledelse i software-relaterte virksomheter. Kunnskap om forretningsmodeller innen salg av softwareløsninger og gjerne SaaS er en klar fordel.

Vi tilbyr en utfordrende og spennende stilling i et miljø med svært høyt teknisk kompetansenivå. Kandidater som ikke er bosatt i Trondheim må påregne betydelig tilstedeværelse ved hovedkontoret i Trondheim.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no.

Søk på stilling!

Om virksomheten

Gintel AS er en ledende utvikler av avanserte applikasjoner for teleoperatører og tjenestetilbydere. Vårt produkt gjør det mulig å tilby innovative og konkurransedyktige telefonitjenester til kunder i bedriftsmarkedet. Gintel ble etablert som et selvstendig selskap i 2001 og har sitt utspring i Telenor R&D. Gintel sine tjenester anvendes i dag av små og store teleoperatører, og mange millioner sluttbrukere over hele verden. Vi er i dag 44 ansatte og har solid økonomi. Selskapet har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Bergen.

Kontakt

Magne Amundsen

Partner

[email protected] +47 916 56 101

Nils Jørgen Tømmerås

Seniorrådgiver

[email protected] +47 971 84 166

Powered by Labrador CMS