Ledig stilling:

AML Investigator | Firi | Oslo

AML Investigator for Norges største kryptobørs!

Trigges du av tanken på å bli med på en helt unik og spennende reise mot fremtidens pengesystem? Er du svært teknisk anlagt og en etterforsker av natur? Er du også kryptoentusiast og interessert i teknologien bak?

Da håper vi i Firi – fremtidens børs – å høre fra deg!

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling


Hvem er vi?

MiraiEx ble startet i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

MiraiEx skifter navn og har nå blitt Firi – norrønt for fyrtårn!

Hva kan du forvente av oss?

Vi er stolte av å være Norges største kryptovalutabørs. Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert start-up som vokser i rekordfart og er i ferd med å etablere morgendagens finansbransje. Du vil komme tidlig inn og bli med på reisen videre med stor påvirkningskraft. Dette er en svært viktig rolle i selskapets videre utvikling innen Anti-hvitvask arbeid. Med din og dine kollegers kompetanse skal vi være ledende innenfor feltet vårt og fin-tech.

Vår engasjerende kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles ønske om å bygge den beste plattformen for trygg og enkel kryptohandel. Vi har som mål å både få med de beste talentene på laget, men samtidig ta best mulig vare på dem. Derfor skal vi sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng full av positiv energi, driv og høye ambisjoner. Vi har stor glede av våre sosiale aktiviteter - det håper vi du også vil ha.

I MiraiEx verdsetter vi tilretteleggelse for at hver enkelt skal lykkes på jobb og samtidig ha det gøy. Du vil selvfølgelig få alt av nødvendig utstyr og konkurransedyktige lønnsbetingelser. Vi gleder oss til å ta i bruk vårt nye hovedkontor i Oslo på Aker Brygge i slutten av september, hvor Compliance teamet hovedsakelig skal være.

Hva skal du gjøre hos oss?

AML er utrolig viktig for MiraiEx og det gjennomføres kontinuerlig risikovurderinger av kunder og transaksjoner. Selskapet er for tiden i enorm vekst og driver med svært avansert teknologi. Dette er et nytt fagfelt hvor det stadig og i økende grad skjer endringer. MiraiEx har som mål å være ledende innen Anti-hvitvask arbeid og investerer derfor tungt i kompetanse og analyseverktøy. Av den grunn søker vi nå en løsningsorientert AML Investigator med teknisk kompetanse og interesse til å følge opp det omfattende arbeidet.

En stor del av arbeidet vil bestå i å løpende overvåke og vurdere kontoaktivitet på MiraiEx´ plattform for å avdekke ulovlige aktiviteter. Rollen innebærer kontinuerlig gjennomføring av ulike former for risikovurderinger og analyser for å identifisere og dokumentere risikoer. Du vil utvikle gode mellommenneskelige egenskaper og utvikle din faglige kompetanse ved bruk av avanserte verktøy. Stillingen vil spille en sentral rolle når det gjelder å bygge Compliance teamets tekniske kompetanse videre.

Spesifikke arbeidsoppgaver:

 • Gjennomføre grundige undersøkelser og innhenting av informasjon fra flere kilder, samt vurdere påliteligheten av informasjon.
 • Benytte avansert analyseverktøy for å avdekke ulovlig eller risikoutsatt aktivitet.
 • Oppdatere trusselbilde og rapportere til Økokrim.
 • Utarbeide saker basert på funn og bestemme utfallet.
 • Gjennomføre kundeundersøkelser og ha dialog med kunder på e-post og telefon.
 • Være med på planlegging og utvikling av arbeidsverktøy.


Hvem er vår nye AML Investigator?

For å lykkes i stillingen må du være svært teknisk anlagt og synes det er spennende med detektivarbeid. Du må evne å sjonglere analysearbeid og kundekontakt av flere personer samtidig, samt ta beslutninger for hver individuelle sak i en hektisk hverdag. Det bør også være en interesse for kryptovaluta og forståelse av teknologiene som ligger bak. I tillegg må du være ivrig på å tilegne deg kunnskap på egenhånd og være interessert i å forstå nye muligheter og trusler som vil oppstå med tiden. Det er fordelaktig med utdanning innen Data Science, informatikk eller lignende, men det er ikke et krav. Det viktigste for denne stillingen er dine tekniske evner, ønske om å stadig tilegne seg kunnskap og interesse innen kryptoverden.

I tillegg ser vi etter følgende ferdigheter:

 • Løsningsorientert.
 • Initiativrik og selvstendig.
 • Håndtere usikkerhet og er trygg på å ta egne beslutninger.
 • Komfortabel med direkte kundekontakt, også i vanskelige saker.
 • Komfortabel med å diskutere i team.
 • Ønsker en hektisk og spennende hverdag i en dynamisk og fremtidsrettet virksomhet innenfor en ny del av finansbransjen.
 • Høy faglig og personlig integritet.


Veien videre

Vi håper vi har trigget din interesse for fremtidens finansbransje! Er du overbevist om at du hører hjemme hos MiraiEx og har det som trengs, har vi gjort neste steg så enkelt som mulig for deg. Du kan søke med én gang, vi trenger ikke mer enn CV eller LinkedIn profil i første omgang. Eller du kan ta kontakt med Ann Hege i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon før du eventuelt søker på stillingen. [email protected].

Søk på stilling!

Powered by Labrador CMS