Ledig stilling:

ASSOCIATES/JUNIOR ASSOCIATES | INVESTINOR

Investinor søker studenter, nyutdannede og kandidater med noen års erfaring som vil være med på å bygge morgendagens næringsliv sammen med Norges største venturekapitalinvestor.

Stillingen er ikke lenger aktiv!

Investinor AS er et statlig investeringsselskap. Sammen med gründere, entreprenører og øvrige investorer har vi som mål å gjøre utvalgte og lovende bedrifter til verdensledende innenfor sine områder. Investinor investerer direkte i bedrifter og i presåkorn-, såkorn- og venturefond. Vi forvalter også flere regionale fond. Som eier bidrar vi aktivt i bedriftene med blant annet strategi- og forretningsutvikling, rekruttering og finansiering. For å realisere avkastning på investeringene, selger Investinor seg ut av porteføljebedriftene når andre eiere er bedre egnet til å utvikle dem videre.

Investinor preges av høyt aktivitetsnivå, og har siden koronautbruddet gjennomført rundt 110 transaksjoner, 76 emisjoner og fire børsnoteringer. Vi har i dag rundt 30 ansatte og 70 porteføljeselskaper. Vi forventer fortsatt betydelig vekst.

Arbeidssted: Oslo eller Trondheim

Søknadsfrist: 30. september 2021

Søk på stilling

ASSOCIATES/JUNIOR ASSOCIATES

Investinor søker studenter, nyutdannede og kandidater med noen års erfaring som vil være med på å bygge morgendagens næringsliv sammen med Norges største venturekapitalinvestor.

Som Associate og Junior Associate i fulltidsstilling vil du bli en sentral del av vårt investeringsteam. Her kan du vente høyt tempo og spennende faglige utfordringer. Du vil jobbe tett med toppledere i spennende oppstartsbedrifter og våre egne forvaltere i Investinor. Sammen med teamet vil du finne og analysere aktuelle selskaper, utvikle eksisterende bedrifter i porteføljen og vurdere ulike exitmuligheter for oss som investor. Du vil få bred erfaring fra ulike bransjer og investeringsfaser.

Som nyutdannet i Investor vil du få tett veiledning og oppfølging av erfarne medarbeidere. Vi gir nødvendig opplæring slik at du kan gå rett inn i store prosjekter. Vi vil gradvis gi deg større ansvar, men samtidig sørge for at du lander på beina. Sentrale arbeidsoppgaver vil være investeringsanalyser, verdivurderinger, markedsanalyser, finansieringsprosesser, strategiutvikling og integrering av bærekraftsmål i alle faser av investeringen. Nøkkelord for stillingen er strategisk forretningsutvikling, investment banking, management consulting samt venturekapital og private equity. ESG og bærekraft er sentralt i alt vi gjør.

HVEM SØKER VI?

Vi vil gjerne høre fra engasjerte lagspillere med gode menneskelige egenskaper og sterke sosiale antenner. Du har gode akademiske resultater og analytiske evner. Du prøver å finne kreative løsninger på krevende problemer. Du er strukturert og arbeidsom. Du liker å lære, og uttrykker deg godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Har du erfaring fra start up-miljøet, er det et pluss.

Vi kan tilby en meningsfull, variert og faglig utfordrende arbeidshverdag. Vi legger stor vekt på personlig utvikling, og sørger for en karriereplan tilpasset den enkelte. Arbeidsmiljøet er preget av lagånd og engasjement. Vi er opptatt av å balansere jobb og fritid i Investinor.

Det skal ansettes inntil 3 Associates, hvorav en har arbeidssted Oslo, mens de øvrige vil være på vårt hovedkontor i Trondheim.

Kontaktinformasjon The Assessment Company:

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss med rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. For mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere;

Vidar Undebakke, tlf. 478 19 671, e-post: [email protected]

Helene Møller Rørvik, tlf. 415 29 191, e-post: [email protected]

Søknadsfrist: 30. september.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk på stilling

Powered by Labrador CMS