Ledig stilling:

Autilty søker CCO

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Verdensledende teknologi - og fritidsopplevelser på samme nivå!

Ved å installere en digital AI-drevet forvalter, gir vi våre kunder kontinuerlig oversikt og kontroll over eiendomsporteføljen. Autilty bidrar til å redusere kostnader samt økt effektivitet og kundetilfredshet. Nå søker vi en CCO for å nå enda flere kunder i et marked som i økende grad etterspør våre produkt og tjenester.

Arbeidssted: Kristiansund

Søknadsfrist: 12. juli

Søk på stilling


CCO får ansvar for vår kommersielle aktivitet. I dette ligger eksempelvis oppfølging av varme og kalde leads, identifikasjon av stakeholders, closing av avtaler og alle oppgaver som naturlig faller inn i salg- og markedsarbeidet.

Vi ser etter en CCO fra øverste hylle. Vedkommende bør ha relevant utdannelse og erfaring med B2B salg, samt dokumenterte resultater å vise til. Teknisk forståelse, og evne til å skjønne kobling mellom løsning og kundebehov, vil være viktige forutsetninger for å lykkes.

Energi og drive er kanskje de viktigste egenskapene vår CCO kan ha. Videre er utholdenhet og gode kommunikasjonsevner sentralt. Vi ser etter en fremoverlent person som vil få en sentral rolle i utviklingen av både selskapet og våre tjenester, der vi skal omvandle en industri gjennom moderne automatiserings- og maskinlæringsteknikker.

Autility er lokalisert i Kristiansund på vakre og ville Nordmøre. Vi ønsker en lagspiller med brennende ønske om å jobbe og leve med verdensledende teknologi og omgivelser på samme nivå!

Som en del av Autility vil du bli innlemmet i et kollegium som har samlet seg om følgende hovedregler:
- Vi skal jobbe sammen for å løse komplekse problemer. For å lykkes skal vi bruke verdensledende teknologi og ha fokus på bærekraft og fornøyde kunder for å komme bransjens behov og utfordringer i møte.
- Vi skal utvikle produkt og selskap i tråd med vår tilnærming til livet: Entusiasme og nysgjerrighet kombinert med spisskompetanse for å ta i bruk morgendagens teknologi.

Før evt søknad:
Ta kontakt med Partner i MindMap AS - Yngve Kruse, for mer informasjon om selskap og stilling. Kontaktinformasjon kan du finne her. Vi vurderer kandidater fortløpende.