Ledig stilling:

Bli en del av SOCO-gjengen – Norges beste miljø innenfor test og kvalitetssikring

SOCO søker Teknisk tester.

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Brenner du for testfaget og kunne du tenke deg å jobbe i Norges ledende miljø innenfor test og kvalitet? Da vil vi høre fra deg! Vi tar gjerne en uforpliktende og uformell digital kaffe en dag. Vi kan love deg en spennende reise sammen med en fantastisk gjeng!

SOCO = Norges Testpartner

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

På tross av 2020 oppnådde SOCO strålende resultater, og 2021 går i samme retning. Hovedgrunnene til resultatene er en fantastisk SOCO-gjeng, våre gode partnere og kunder, samt 8 år med strukturert og målrettet arbeid mot visjonen «Norges Testpartner». Nå leter vi etter flere dyktige testere som vil bli med i SOCO-gjengen!

SOCO er et nisjeselskap med fokus på Software testing, heleid av engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere. Selskapet består i dag av over 40 engasjerte konsulenter med kontor i Oslo. SOCO har solid lønnsomhet, og har vunnet flere rammeavtaler innen både privat og offentlig sektor. Vi har erfaring fra mer enn 30 store norske selskaper og vår kompetanse spenner vidt. Kundene etterspør full bredde innenfor Software Testing og våre medarbeidere jobber blant annet med testrådgivning, testledelse, funksjonell testing, teknisk testing - eksempelvis testautomatisering, ytelsestest, datavarehustest og brukervennlighetstest.

Vi står nå med en rekke spennende prosjekter med mulighet for rask oppstart for den riktige personen. Her vil det komme muligheter både innen det offentlige, det private, i godt etablerte prosjekter og nye spennende utviklingsprosjekter.

Fra en konsulent i SOCO: «SOCO har skapt et unikt miljø som kjennetegnes av åpenhet, takhøyde, entusiasme, engasjement, trygghet og varme. Samtidig oppfordres hver medarbeider til å utøve høy grad av profesjonalitet hos kunder, tilegne seg fagkunnskap samt utøve kompetansedeling.»

Hva vil det si å være med i SOCO?

Du vil bli en viktig del av Norges beste testmiljø, hvor vi søker å utfordre det etablerte og hele tiden våger å tenke nytt. Du vil møte kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som alle jobber mot å skape Norges beste arbeidsplass. Våre kjerneverdier driv, frihet og kløkt preger både våre medarbeidere og alt det SOCO gjør.

  • 100% - Vi gir alt, tilegner oss ny kompetanse, deler kompetanse og kjennetegnes ved driv & kløkt
  • 30% - Alle våre konsulenter er deleiere og til sammen eier 30% av selskapet
  • 1% - Vi gir en prosent av omsetning til gode samfunnsnyttige formål

I SOCO vil du:

  • Bli en del av SOCO-gjengen med mulighet til å bli medeier
  • Muligheter til å påvirke din egen hverdag og hvordan selskapet utvikler seg
  • Ha frihet til å velge prosjekt, kunde og kompetansefokus
  • Oppleve nær og god oppfølging av din personalleder – som alltid er tilgjengelig for deg
  • Oppleve stort fokus på faglig utvikling både individuelt og på tvers av selskapet
  • Fokus er kvalitet over kvantitet
  • Være en del av en bedrift med fokus mangfold og inkludering
  • Møte en sosial og inkluderende gjeng som bryr seg om hverandre
  • Oppleve masse morsomme og trivelige sosiale sammenkomster
  • Få støtte til faglig utvikling, muligheter til å holde foredrag og andre arrangementer (vi har aldri sagt nei til noe!)
  • Meget markedsdyktig lønnskompensasjon

Noen ord fra Marius, daglig leder og gründer av SOCO

«Vi er opptatt av mennesker som utviser kløkt ved å være omgjengelige gode mennesker og samtidig være en drivkraft på fagområdet test. SOCO-gjengen er drivende dyktige på ulike felt innen testfaget, samtidig ydmyke i samhandling med andre mennesker, erfaring og kompetanse. Kjenner du deg igjen våre kjerneverdier driv, frihet og kløkt - da kan SOCO være et bra sted for deg!»

Er du den vi ser etter?

Vi er ute etter personer med god og relevant erfaring innenfor teknisk test, det må være innenfor områder som automatisering, sikkerhetstesting og / eller API testing. Du har erfaring med ulike testverktøy og god kjennskap til objektorientert programmering og scripting. Vi ønsker også at du er sertifisert innenfor ISTQB og at du har erfaring innenfor smidige utviklingsprosjekter. Du er fremoverlent, kommuniserer godt med andre mennesker fra ulike fagområder i et smidig utviklingsteam, er engasjert og lærevillig.

Interessert? Dette er veien videre

For å gjøre det så enkelt som mulig for deg har vi laget et detaljert prospekt som vi gjerne sender deg. Da vil du kunne lese mer om SOCO og stillingen. Vi kan deretter ta en uforpliktende prat for å lære litt mer om hverandre.

For å motta prospekt, vennligst kontakt vår rekrutteringspartner, Erik Falk Hansen, i AvantGarde Search. efh@avantgardesearch.no Dersom du kjenner så godt til oss at du vil søke allerede nå så er det bare å gjøre det via «søk nå» knappen.

Vi ser frem til å høre fra deg!