LEDIG STILLING

Boitano søker nye utviklere og medeiere

Er du utvikler og ønsker å jobbe med startups? Eller trives du best i større og spennende prosjekter hos mer etablerte selskaper? Hos Boitano gjør vi begge deler.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Utvikler

Kontaktperson

Kristine Lund

Daglig Leder

Telefon

Boitano leverer systemutvikling for krevende, forretningskritiske utfordringer. Det betyr å gjøre kloke forretningsmessige teknologivalg, som fungerer optimalt for de menneskene og virksomhetene som blir berørt. Sammen med våre kunder og samarbeidspartnere realiserer vi ambisiøse ideer.

Sammenlignet med andre selskap, er Boitano grunnleggende bygget opp av og for teknologer. Hos oss er alle likeverdige partnere, alle partnere eier en like stor andel av selskapet. Også nye. Alle skal ha mulighet til å være med å påvirke det vi skaper sammen, og ha kontroll over egen arbeidssituasjon. Det er kulturen vi dyrker rundt et faglig sterkt fellesskap, der alle kan være med å påvirke utviklingen, som gjør oss til et attraktivt miljø å være en del av og å samarbeide med.

Vi har selv valgt å investere overskuddet vårt i oppstartsbedrifter og egne ideer. Ofte bidrar vi inn med vår egen tekniske kompetanse. Dette gir oss spennende utfordringer og god læring på kort sikt, på lang sikt har vi en ambisjon om at det skal bære økonomiske frukter.

Vi har opparbeidet oss en god kundemasse med mange spennende oppdrag. Det som ofte etterspørres i disse oppdragene er eksempelvis Java, .NET og C#, React, TypeScript, Node, Docker og Kubernetes, men vi er åpne for deg med en ulik profil.

Det sosiale miljøet hos oss er lunt. Enten det er på kontoret vårt i Tollbugata, helgeturer med følge et eller annet sted i Norge, eller litt lengre reiser utenfor Norges landegrenser (selv om det har blitt lite av det det siste året). Fagdager og fagkvelder har vi ofte, og vi inviterer også gjerne de oppstartsbedriftene vi er involvert i dersom de har en konkret teknisk problemstilling eller utfordring de ønsker at vi skal ta tak i.

Vi ser etter nysgjerrige, faglige engasjerte og løsningsorienterte utviklere med minimum 3-4 års erfaring (gjerne som konsulent, men ikke noe krav). Prosjektene våre er primært basert i Oslo-området. Det er ikke krav om at du skal bo i Oslo, men fordel hvis du hører til i østlandsområdet. Felles for alle vi jobber med, er at de vet hvor mye menneskene bak teknologien betyr. Det er menneskene som gjør den store forskjellen.

Dersom dette høres interessant ut, ta gjerne kontakt med Kristine Lund. Eller så kan du kontakte en av oss andre for å høre hvordan det er å være partner i Boitano.

Du finner oss på www.boitano.no

Vårt kontor ligger i Tollbugata 35, sentralt i Oslo

Om arbeidsgiveren

Boitano er et partnerdrevet selskap med over 40 erfarne teknologer og forretningsutviklere. Felles for alle vi jobber med, er at de vet hvor mye menneskene bak teknologien betyr.Det er menneskene som gjør den store forskjellen.Boitano samler solide faglige ressurser og entreprenørskapsånd på ett sted.

Powered by Labrador CMS