LEDIG STILLING

Boligmappa søker Tech Leads

Boligmappa søker to Tech Leads til utvikling av morgendagens boligtjeneste.

Stillingsutlysningen er ikke lenger aktiv.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Tech Lead

Kontaktperson

Svein Sørensen

CEO, Executive Recruitment - Talented

E-post

Telefon

1,8 millioner hus, hytter, leiligheter, næringsbygg, kommunale bygg, slott og storting har sin boligdokumentasjon lagret hos Boligmappa. Etter innføring av den nye avhendingsloven 1. januar 2022, kan man risikere at arbeid gjort på boligen blir verdiløst dersom det er manglende dokumentasjon. Aldri før har Boligmappas tjenester vært viktigere – Nå søker de to nye Tech Leads som kan være med å utvikle plattformen videre.

I denne runden skal Boligmappa ansette to Tech Leads, én med seniorkompetanse som gjerne ser for seg en fremtid som Head of Engineering, og én med juniorkompetanse og er i starten av karrieren. Daglig Leder Erling Olaussen forteller at de begge kan se frem til en hverdag med stor grad av valgfrihet.

«De som kommer inn vil få frihet til å ønske seg til det område de brenner mest for. De ulike teamene på huset jobber målrettet mot ulike deler av produktene vi leverer, for eksempel jobber to team tett med konsumentflatene, ett team jobber mot bedriftsmarkedet mens et annet jobber med selve plattformen, integrasjonene og alt som kommer inn under her,» sier han.

Hva innebærer stillingene?

Prosjektene det jobbes med i Boligmappa har som mål å være til nytte, både for folk flest, men også bedrifter og håndverkere som har behov for tjenesten. Det vil si at produktene og tjenestene Boligmappa leverer daglig brukes av flere tusen, på tvers av flere plattformer.

Til sammen er det rundt 40 mennesker som jobber med å utvikle plattformen og tjenestene; 30 på utvikling, 10 på forretningsutvikling, salg, marked og administrasjon. Boligmappa har nylig utviklet en helt ny progressiv webapplikasjon i React og er i ferd med å skalere plattformen basert på AWS plattformtjenester og nye API’er. Her vil du få muligheten til å sitte i førersetet i den teknologiske videreutviklingen av selskapet.

Nå søkes det etter to Tech Leads som kan bidra til å bygge opp utviklingsorganisasjonen. Boligmappa ser etter deg som fortsatt elsker å kode, men som også vil være med å bygge team, ta arkitekturvalg og lede an i å levere de beste løsningene for kundene. Dette er en unik mulighet til å bli med en gjeng veldig dyktige folk i å bygge en av de mest spennende norske plattformene for bygg og bolig.

Olaussen tror deres nye Tech Leads har erfaring med integrasjoner mot eksterne tjenester/APIer, samt interesse og forståelse for interaksjonsdesign og gode kundeopplevelser. Han tror kandidatene er faglig oppdatert på front-end og back-end teknologier, men også god kjennskap til AWS plattformtjenester og arkitektur.

Boligmappa tror på autonomi, lean start-up metodikk og smidige prinsipper. Du vil jobbe med utfordrende problemstillinger og løpende ta avgjørelser som får direkte påvirkning for brukerne, kundene og selskapets strategiske retning.

– Vi jobber innenfor en bransje, proptech, som er i vinden, og i et selskap som er godt rigget for fremtiden. De nye ansatte vil få mulighet til å komme inn i en scale-up som vokser raskt, med mulighet for å ta ansvar, og være med å bygge kultur og selskapet videre. De kommer også til en fin tech-stack, men med mulighet for påvirkning også her og i arkitektur, sier Olaussen.

Boligmappa tilbyr konkurransedyktige betingelser og en fleksibel arbeidshverdag med muligheter for remote arbeid. Det vil være stor grad av valgfrihet med tanke på software og hardware og du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med høyt fokus på kompetansebygging.

Boligmappa holder til i moderne flotte lokaler i Oslo sentrum og her blir man en del av en sosial og aktivt gjeng som står sammen om å skape en unik plattform og tjeneste.

For Boligmappa teller også erfaring mer enn utdanning, og det er viktigere at du er motivert og interessert i bransjen og proptech, enn at du har tatt riktige fag fra tiden på skolebenken.

Powered by Labrador CMS