LEDIG STILLING

Business Development Manager | Dr.Dropin

Vi er på jakt etter en innovativ og handlekraftig Business Developement Manager. Rollen innebærer ansvar for utvikling og lansering av nye produkter og tjenester - du vil bli vår interne gründer

Sted

Oslo

Frist

Løpende

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Business Development Manager

Kontaktperson

Kristoffer Ingebrigtsen

Daglig leder

E-post

Er du en innovativ og nytenkende leder med brennende engasjement for å realisere nye muligheter? Dr.Dropin ser etter sin neste Business Development Manager. I denne stillingen får du ansvar for å styrke veksten gjennom å utvikle, teste og lansere nye produkter og tjenester i høyt tempo - både i eksisterende og nye markeder. Du vil rett og slett bli Dr.Dropins interne gründer.

Dr.Dropin er ledende på digitale og fysiske helsetjenester i Norge, og stillingen gir en unik mulighet til å utvikle fremtidens helsevesen. Som Business Development Manager er du ansvarlig for å sikre vekst gjennom lansering av nye, innovative tjenester.

Om oss

Dr.Dropin Gruppen har som visjon å utvikle fremtidens helsetjenester. Vi vil være Norges beste arbeidsplass for helsepersonell, og utvikler teknologi for å effektivisere helsevesenet. Siden start i 2017 har vi oppnådd raskest vekst, tatt en ledende posisjon innen digitale tjenester, og åpnet ~25 klinikker. Vi har utfordret det tradisjonelle og bevist at det er mulig å skape teknologidrevne løsninger. Vi fokuserer på faglig kvalitet, fantastiske brukeropplevelser og arbeidsplasser - og bygger Norges største tech-miljø innen helse.

Om stillingen

Som Business Development Manager vil du jobbe på tvers av våre forretningsområder (inkludert Legetjenester, Psykologi, Fysikalsk Behandling, og Bedriftstjenester) med å identifisere vekstmuligheter. Du leder arbeidet med å realisere mulighetene inkl. utvikling og prioritering av business caser, og å ta konsepter fra idé til lansering. Du samarbeider med resten av organisasjonen, inkludert teknologi, design, drift og medisin, for å sikre effektiv testing og implementering. Arbeidet vil sikre at vi skaper en bedre pasientopplevelse og får mer verdiskapning fra vår merkevare og brukerbase.

Dr.Dropin er en raskt voksende scale-up, med et innovativt og inspirerende miljø, sammensatt av kompetente leger, erfarne ledere og engasjerte start-up spirer og teknologer. Du får prege kultur og organisasjon i en fremvoksende virksomhet med store vekstambisjoner og mål. Du vil jobbe tett med resten av ledelsen.

Om deg

  • Du er svært kommersiellt anlagt, ser muligheter overalt, og klør i fingrene etter å lansere nye produkter og tjenester

  • Du er innovativ og nyskapende - med sterk gjennomføringsevne og ‘doer’-mentalitet

  • Er strukturert og analytisk - og har erfaring med prosjekter med mange involverte og høye krav

  • Du er god med mennesker, kommunikasjon og skaper engasjement blant kollegaene dine

Kvalifikasjoner

  • Relevant erfaring fra top tier consulting, finans, prosjektledelse, eller lignende stillinger der du har drevet frem prosjekter fra idé til kommersialisering

  • Høyere utdanning innenfor relevante områder (feks Siv.ing, siv.øk, medisin el)

Arbeidssted: Oslo (hovedkontor)

Søknadsfrist: Løpende

Oppstart: Etter nærmere avtale

Powered by Labrador CMS