LEDIG STILLING

CCO | lilbit

Sted Trondheim
Frist Snarest
Ansettelsesform Fast
Stillingstittel CCO

Kontaktperson

Nils Jørgen Tømmerås Send e-post
Seniorrådgiver 971 84 166
Oskar Øby Send e-post
Rådgiver analyse og research 908 90 268

Om stillingen

Selskapet er forespeilet sterk vekst de neste årene og søker etter en CCO som vil være sentral i å muliggjøre de ambisiøse vekstplanene. I rollen vil man være øverste ansvarlig for det kommersielle arbeidet, og være med på en spennende vekstreise både nasjonalt og internasjonalt. I stillingen vil man lede growth-teamet og få et bredt ansvar som omfatter salg, markedsføring, PR og kommunikasjon. Stillingen sitter i selskapets ledergruppe og rapporterer til CEO.

For å lykkes i rollen bør man være sterkt kommersielt anlagt og gjerne ha erfaring fra salg og markedsføring innen elektronikk. En sterk forståelse av strategiske partnere og salgskanaler, fortrinnsvis innen retail er positivt. Det er en stor fordel om man kan vise til solid bidrag til tidligere vekstreiser. Det å forstå og analysere brukerbehov, samt se markedsmuligheter for nye funksjoner og løsninger vil være sentralt for å lykkes.

Som person bør man være strategisk anlagt, analytisk, selvgående, tåle høyt tempo og evne å snu seg raskt rundt om det kreves. Høyere utdanning teller positivt, særlig relevant erfaring vektes høyere.

lilbit kan tilby en kontorplass på sitt sentrale kontor i Trondheim, eller man velge å jobbe hjemmefra om man foretrekker det.

I tillegg til likesinnede og talentfulle kolleger har lilbit nesten alltid hunder og katter på besøk på kontoret. Enten de er gjester til lilbit sin podcast, eller er en del av teamet. Ta gjerne med den firbeinte!

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Nils Jørgen Tømmerås tlf .971 84 166, eller Oskar Øby, tlf. 908 90 268. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Vis hunder den respekt og omsorg som de viser oss.

For oss handler dette om å utvikle en enhet som gjør det lettere for oss hundeeiere å ta vare på hundene våre. Vi skal samtidig ta vare på miljøet ved å sette søkelys på bærekraftig utvikling med lokal produksjon og lokale råvarer. Ved å ta eierskap i hele prosessen, innen et lite og selektert segment, kan vi skreddersy et produkt i verdensklasse. lilbit er av Trøndersk ætt hvor vi designer, utvikler og produserer alle våre produkter i Trøndelag. Hos oss er alle produkter, programvarer og tjenester bygd fra bunnen for sømløs integrasjon og sikkerhet.

Våre kjerneverdier er å være proaktiv, ydmyk og ærlig. Vi skal skape engasjement og ta vare på de rundt oss. Dette tror vi er suksessoppskriften for både oss og hundene våre. I høst satte vi Norgesrekord i folkefinansiering og planlegger børsnotering i 2023. Vi har hovedkontor i helt nye lokaler på kaia i Trondheim. Vi er 30 ansatte som brenner for det vi jobber med. Vi tilrettelegger for å jobbe hjemmefra.

lilbit er et «cutting edge»-teknologiselskap som over de siste årene har utviklet en enhet som skal plukke opp alle de små tegene som hundene hele tiden gir fra seg. Produktet viser deg ikke bare hvor hunden er og har vært, men vil også kunne avdekke helseproblemer hos hundene våre.

Powered by Labrador CMS