Ledig stilling:

Centric søker fremtidens kodehelter

Vi får ikke nok av superheltene som sitter bak en skjerm og koder fremtiden vår. Vi trenger flere slike superhelter!

Fremtidens kodehelter

Vi får ikke nok av superheltene som sitter bak en skjerm og koder fremtiden vår. Vi trenger flere slike superhelter!

Vi skulle selvsagt hatt noen som kan alt, vil alt, er ung, sulten, nyutdannet og helst med 10 års relevant erfaring. Gjerne en kul mastergrad eller to.

Så kom vi vel frem til at vi heller vi være smarte og ansette de som digger koding og gjør en god jobb. Det holder om du har relevant utdanning og et par års erfaring. Du er også selvsagt grei å ha med å gjøre og liker å ta deg en lønningspils i blant. Du behandler kollegaer med respekt, deler av din kompetanse og erfaring. Da er du en superhelt hos oss!Hva må du kunne? Du må selvsagt ha gode Java eller .NET kunnskaper (og tilhørende rammeverk). Kan du AWS og/eller Azure også er vi i ekstase. Kan du kontainerteknologier også? Vi hyperventilerer.

Arbeidssted: Trondheim

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Arbeidsoppgaver

Som våre andre kodehelter tilbringer du arbeidsdagen hos våre kunder hvor du koder fremtiden vår. Du jobber normale arbeidsdager og kanskje jobber inn noen timer så du kan ta tidlig helg og dra på hytta. Kanskje du sitter der allerede?

Hva kan vi tilby?

  • Penger på kontoen en gang i måneden

  • En kul app hvor du får lønnslipp og oversikt over andre mer eller mindre nyttige fordeler
  • En rekke hyggelige kollegaer hvorav noen har til dels svært høy underholdningsverdi. De henger kanskje vannrett ut fra lyktestolper på fisketurer eller tripper hjem fra julebord rundt frokosttider
  • Diverse prosjekter ute hos våre fabelaktige kunder hvor det sitter enda flere hyggelige kodehelter som forandrer verden
  • Tilgang til online kurs så du kan utvikle dine superheltegenskaper ytterligere
  • Våre kodehelter jobber i Trondheim, Oslo, Hamar, Drammen, Stavanger og Ålesund hjemmefra, fra hytta. Hvor vil du kode?

Hvem er vi?

Centric er et Europeisk IT selskap med sterk lokal forankring. Internasjonalt er vi over 4500 engasjerte teknologer. I Norge har vi en spennende reise foran oss utvikling både faglig og i størrelse og derfor på jakt etter de beste kodeheltene i landet.Vi har vårt hovedkontor i Oslo og regionskontorer som dekker områdene Akershus, Buskerud, Vestfold, Hedmark, Oppland, Rogaland, Hordaland og Trøndelag.

Har du spørsmål?

Kontakt

Heidi Rønne, Regionleder mob: 926 99 777, e-post: [email protected]

Hannah Slørdal, Konsulentleder, 932 07 060, e-post: [email protected]

Søk på stilling

Powered by Labrador CMS