Ledig stilling:

CEO - MedEasy

EdTech- selskap i vekst nasjonalt og internasjonalt

MedEasy skal i løpet av to år befeste posisjonen som Nordens ledende e-læringsplattform innen helsefag. Selskapet har store ambisjoner og skal bygge videre på teknisk læringsplattform, innhold og metodikk for å nå ut til nye kunder og større markeder. Ny daglig leder skal videreføre det gode arbeidet med å følge opp, videreutvikle og utvide organisasjonen i tett samarbeid med eierne. Sentralt i stillingen blir også kontakt med kunder og samarbeidspartnere.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Vi ser etter deg som trives med å bygge og utvikle et selskap. Du har høyere utdanning, kan vise til solide resultater og kommuniserer godt på skandinaviske språk og engelsk. Som leder tror vi du er inspirerende, drivende, resultatorientert og genuint opptatt av mennesker. Sannsynligvis er du samfunnsengasjert, verdibasert og en person med masse energi og pågangsmot.

For mer informasjon, ta kontakt med Visindi ved Rune Hope, tlf. 450 75 000 eller Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

– Kunnskapen vi formidler i dag, redder liv i morgen

MedEasy er Norges ledende EdTech-selskap innen helsefag. Gründerne har siden 2014 samlet et kompetent team som brenner for å formidle kompliserte tema på en enkel måte for fremtidens helsepersonell. Nær 90 % av norske sykepleierstudenter benytter MedEasy, og flere og flere studenter innen paramedisin, ambulansefag, vernepleie og medisin bruker læringsplattformene. Bedriftsmarkedet med store og små helseforetak etterspør MedEasys tjenester i stadig økende grad.Læringsplattformene er egenutviklet, og brukerne lærer gjennom interaktivitet og «gamification». Den underliggende tekniske plattformen har også et stort potensial i andre bransjer og fagfelt.MedEasy har i dag 16 dedikerte og engasjerte medarbeidere med arbeidssted i Oslo, Trondheim, Stockholm, København og Sør-Afrika. Kompetansen ligger i et spennende skjæringspunkt mellom teknologi, helsefag, pedagogikk og animasjonsdrevet formidling. Selskapet er i sterk vekst og har nylig gått inn i Sverige og Danmark. MedEasy søker en daglig leder som kan forvalte kompetansen og erfaringene og ta selskapet til nye høyder nasjonalt og internasjonalt. For mer informasjon se www.medeasy.no.