LEDIG STILLING

CEO | Buddy Electric

Vi søker en CEO som skal løfte Buddy i Norge, og ta eventyret ut i verden.

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

CEO

Kontaktperson

Jette F. Christensen

Seniorrådgiver - Visindi

E-post

Telefon

Om stillingen

Buddy Electric står foran en spennende utvikling med en internasjonal satsing for grønn mobilitet. Buddy Electric sine miljøvennlige elsykler skal lanseres internasjonalt. Vi søker en CEO som skal løfte Buddy i Norge, og ta eventyret ut i verden. CEOen vil få stor innflytelse og påvirkning, og et sterkt mandat fra styret til å lede selskapet gjennom denne viktige ekspansjonsfasen.

Den rette kandidaten kan og har dokumentert erfaring med å prioritere og skalere gode forretningsmuligheter for ytterligere vekst! Gjerne en gründer, som er god på analyser, tall og data, og ivrig etter å finne kommersielt potensial i datamaterialet.

Du liker å være involvert i mange prosesser, kombinert med en strukturert og systematisk tilnærming til dine prosjekter. Du motiveres av tydelige og målbare mål, og har et personlig engasjement for grønn mobilitet, og dens rolle i å løse samfunnets utfordringer med bærekraft og transportbehov.

Du har relevant utdannelse og erfaring fra selskaper med kvalitetsfokus eller fra annen bransje hvor tverrsnittet mellom kundereisen, design og gode kvalitetsprodukter er kjernen.

Vi tilbyr en unik mulighet til å være med på reisen fra et svært tidlig tidspunkt – i et vekstselskap med solide eiere og høye ambisjoner for å satse nasjonalt og internasjonalt. For den rette kandidaten er dette en unik mulighet til å lede en norsk merkevare med ekspansjon og organisasjonsbygging.

Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Jette F. Christensen, tlf. 958 52 870 eller Marius Malmer, tlf. 900 96 824. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Om virksomheten

Buddy Electric AS (tidligere Elbil Norge) har 30 års akkumulert erfaring med elektriske kjøretøy og er først og fremst kjent for produksjon og salg av elbilen Buddy. Buddy Electric AS bygger på den ressursinnsatsen og erfaringen som er høstet gjennom alle disse årene. Bak selskapet står det trofaste og entusiastiske elbilister, elbilutviklere og investorer. Buddy skal bli et ledende elsykkelbrand for Premium elsykler karakterisert ved skandinavisk design og høy kvalitet.

Powered by Labrador CMS