LEDIG STILLING

CEO | Solway AS

Vil du lede Solways nysatsing? Bærekraftig solenergi til leiligheter og forretningsbygg!

Sted

Oslo

Frist

08.01.23

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

CEO

Kontaktperson

Jenny Homme

Partner/Leder Visindi Norge

E-post

Telefon

Solway skal gjøre veien til solenergi så enkel som mulig. Sammen med Hafslund Ny Energi og OBOS skal Solway bygge ut solceller til 10.000 leiligheter og næringsbygg årlig.

Du skal lede arbeidet med å bygge og utvikle Solway til å bli et lønnsomt og anerkjent selskap innen bærekraftige energiløsninger. I dag er det et lite, men kompetent og engasjert team, som etter hvert skal bli større. I tillegg kan du trekke på kompetanse og støtte fra Hafslund Ny Energi og OBOS. Sammen med stolte og motiverte medarbeidere skal du sørge for fornøyde kunder, leverandører, samarbeidspartnere, og eiere.

Vi ser etter deg som har noen års erfaring med ledelse og forretningsutvikling, gjerne fra start- eller scaleups i relevante bransjer. Du er forretningsorientert med god økonomiforståelse, og det er en fordel om har du jobbet med profesjonelle leverandører og samarbeidspartnere. Vi tror du er inspirerende, drivende, kommersiell og en utpreget relasjonsbygger.

Stillingen rapporterer til styret og har kontor i moderne lokaler på Skøyen.

Nysgjerrig? Ta kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, Gro Krigsvoll, tlf. 918 75 639, eller Benedicte Marie Andersen, tlf. 478 21 687. Søknad med CV sendes snarest og senest innen 08.01.2023.

Om virksomheten

Solway AS er et nystartet selskap som skal utvikle nye energiløsninger til næringsbygg og boligblokker. Eierne er Hafslund Ny Energi, som jobber bredt innen fornybar energi og elektrifisering av samfunnet, og OBOS som er en av Nordens største boligbyggere.

Powered by Labrador CMS