Ledig stilling:

Chief Commercial Officer | Fleks AS

Fremtidens bilhold er fleksibelt!

Om Stillingen

Verden endrer seg raskt og behovet for fleksibilitet vokser. Det gjelder også vårt forhold til bilhold. Fleks gjør det mulig å ha bil uten å måtte eie den, og har som misjon å gi brukerne et så fleksibelt bilhold som mulig. Vi vokser hurtig, og vi ser nå etter en CCO som får overordnet ansvar for alt vårt kommersielle arbeid – og mulighet til å være med på en meget spennende vekstreise både på nasjonalt og internasjonalt nivå! Du får et bredt kommersielt ansvar som inkluderer både salg, markedsføring, strategisk prisstyring, PR og kommunikasjon. Du rapporterer til CEO og deltar i selskapets øverste ledergruppe.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

For å lykkes bør du ha et sterkt digitalt og kommersielt gen, og gjerne solid erfaring fra e-handel og salg. Det er en fordel om du har jobbet med et kommersielt salgsansvar for både B2B og B2C, samt hele verktøykassen av virkemidler innen merkevare, posisjonering, prising og kommunikasjon. Som person er du strategisk og analytisk anlagt, du har stor arbeidskapasitet – og du trives med høyt tempo, rask utvikling og mange baller i luften.

Du har høyere utdannelse og erfaring fra selskaper med digitalt fokus, relevant konsulentvirksomhet eller fra annen bransje hvor tverrsnittet mellom kundereisen, digitalt brukergrensesnitt og gode markedsmuligheter er kjernen for videre forretningsutvikling.

Vi tilbyr en unik mulighet til å være med på reisen fra et svært tidlig tidspunkt – i en start-up med solide eiere og høye ambisjoner både nasjonalt og internasjonalt.

Høres dette interessant ut?
Ta gjerne kontakt med Visindi ved

Atle Ronglan tlf. 966 27 089,
Monica Strysse tlf. 971 00 769,
Raluca Rohatin tlf. 900 72 459.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk på Stilling!


Om virksomheten

Fleks AS ble stiftet av bilkonsernet Bertel O. Steen i januar 2019 og har nå vært i operativ drift i snart 2 år. Sparebank 1-gruppen kom inn på eiersiden gjennom en rettet emisjon våren 2021, og de to solide hovedeierne har i dag en eierandel på 47,5% hver.

Fleks har som mål å endre måten bil distribueres på i dag, og leverer en ny tjeneste som gjør det mer fleksibelt å bruke bil uten å måtte eie den. Tjenesten gir bruker et fleksibelt bilhold, hvor man kan avslutte leieforholdet når det er ønskelig. Tjenesten fungerer på mange måter som et bindingsfritt mobilabonnement med bilen på kjøpet, hvor bruker betaler et fast månedsbeløp for bilen. Fleks har i dag i overkant av 20 medarbeidere, og forventer betydelig vekst i både omsetning, bilflåte og antall medarbeidere fremover. For mer info: Se www.fleks.no

Powered by Labrador CMS