Ledig stilling:

Chief Growth Officer - NHST Media Group

Stillingen er ikke lenger aktiv.

NHST skal i årene som kommer vokse og styrke sin posisjon som det ledende mediekonsernet innen sine prioriterte områder: næringsliv, sjømat, shipping og energi. For å lykkes med dette oppretter NHST nå en egen vekstenhet, NHST Growth. For å lede arbeidet og den nye vekstenheten søker vi nå en Chief Growth Officer (CGO).

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Lederen av denne nye enheten skal lede satsningen, jobbe med å skape langsiktig vekst og realisere forretningsmuligheter på tvers av konsernet. Dette kan skje med utgangspunkt i NHSTs eksisterende portefølje av publikasjoner, gjennom strategiske oppkjøp eller helt nye forretningsmodeller.

Et sentralt ansvarsområde for vekstenheten vil være å identifisere og evaluere vekst- og oppkjøpsmuligheter og samarbeide med andre avdelinger i konsernet. Enheten blir også ansvarlig for å identifisere nye forretningsmuligheter, samt vurdere og utvikle strategiske partnerskap. Stillingen som CGO inngår i konsernledelsen i NHST Media Group og rapporterer til CEO.

Lederen av NHST Growth vil få ansvar for å bygge opp et team av medarbeidere.

Den rette kandidaten har betydelig erfaring med å lede vekst-, innovasjons- og/eller forretningsutviklingsprosesser, med svært gode resultater. Du har praktisk erfaring med utvikling og realisering av vekststrategier og styring av innovasjonsporteføljer. Den rette kandidaten har også bred ledererfaring og evner å bygge, utvikle og motivere et team. Du har gode samarbeidsevner og erfaring med å håndtere ulike interessenter og jobbe tverrfaglig for å oppnå strategiske mål.

Erfaring fra mediebransjen er ikke et krav, men du må forstå forholdet mellom journalistikk, samfunnsoppdraget og den forretningsmessige utviklingen av NHST. Vi tilbyr sentral plassering i Oslo sentrum, et internasjonalt miljø og gode betingelser. Her er det tempo, stor takhøyde og høyt ambisjonsnivå, og du vil få en nøkkelrolle.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Visindi ved Rune Hope tlf. 450 75 000, Frederic Moger tlf. 415 48 884 eller Renate Karlsnes Skilnand tlf. 930 50 038. Søknad med CV sendes snarest.

Powered by Labrador CMS