Ledig stilling:

Chief Technology Officer - NHST Media Group

Stillingen er ikke lenger aktiv.

NHST skal i årene som kommer vokse og styrke sin posisjon som det ledende mediekonsernet innen sine prioriterte områder: næringsliv, sjømat, shipping og energi – og tilby produkter og tjenester i verdensklasse. Konsernet har investert kraftig i nye plattformer, analyseverktøy og IT-tjenester de siste årene, og utvikler kontinuerlig både eksisterende og nye løsninger for å svare på målgruppenes behov. En viktig nøkkelspiller for å bidra til vekst og ytterligere digitalisering, blir selskapets nye Chief Technology Officer (CTO).

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

CTO blir den digitale spydspissen i NHST, og får jobbe i et internasjonalt grensesnitt med anerkjente norske og internasjonale publikasjoner. CTO skal definere og realisere NHSTs teknologi og IT-strategi og videreutvikle hvordan konsernet jobber med data, analyse og innsikt. Vedkomne er også ansvarlig for å sikre høy grad av informasjonssikkerhet og stabilitet i tekniske løsninger, samt virksomhetsarkitektur, teknologi- og systemvalg.

Avdelingen for «Data and Technology» i NHST består av rundt 50 dedikerte og dyktige medarbeidere i Oslo og Bangladesh, pt. fordelt på tre underavdelinger: utvikling, analyse og IT drift. Stillingen inngår i konsernledelsen i NHST Media og rapporterer til CEO.

Den rette kandidaten har betydelig ledererfaring fra utviklings- og/eller analyseavdeling og evner å lede teknologisk drevne endrings- og innovasjonsprosjekter. Du har helst erfaring fra en stor organisasjon med distribuerte team og solid forståelse for det organisatoriske samspillet. Du er en god relasjons- og teambygger som leder gjennom å utvikle dine ansatte. Som leder er du strukturert og tydelig, samt handlekraftig med sterk gjennomføringsevne.

Erfaring fra mediebransjen er ikke et krav, men du må forstå forholdet mellom journalistikk, samfunnsoppdraget og den forretningsmessige utviklingen av NHST. Vi tilbyr sentral plassering i Oslo sentrum, et internasjonalt miljø og gode betingelser. Her er det tempo, stor takhøyde og høyt ambisjonsnivå, og du vil få en nøkkelrolle.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med Visindi ved Rune Hope tlf. 450 75 000, Frederic Moger tlf. 415 48 884 eller Renate Karlsnes Skilnand tlf. 930 50 038. Søknad med CV sendes snarest.

Powered by Labrador CMS