Ledig stilling:

Compliance Officer (KYC / AML) | MiraiEx | Oslo

Trigges du av tanken på å bli med på en helt unik og spennende reise mot fremtidens pengesystem? Er du flink med kompleks saksbehandling og kundebehandling?

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Trigges du av tanken på å bli med på en helt unik og spennende reise mot fremtidens pengesystem? Er du flink med kompleks saksbehandling og kundebehandling? Trigges du av muligheten til å skape et forsprang på de som sitter igjen i mer etablerte finans institusjoner? Er du interessert i alt som har med Krypto og Blockchain å gjøre?

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Da håper vi i MiraiEx – fremtidens børs – at du vil bli en viktig del av å bli arbeidsplass #1 innenfor krypto og tech!

Vi ser etter både nyutdannede og folk med 1-4 års erfaring som har kompetansen til å gå inn i stillingen som Compliance Officer.

Hvem er vi?

MiraiEx ble startet i 2017 av en gruppe personer med bakgrunn innen programmering, design og forretningsutvikling, og har på kort tid blitt godt etablert som Norges største kryptovalutabørs. Bakgrunnen var mangel på en plattform hvor nordmenn kunne handle kryptovaluta trygt og enkelt. For ikke lenge siden var kryptohandel en komplisert prosess hvor en måtte oppgi sensitiv informasjon, vente i dagevis og betale gebyrer for å veksle til dollar og euro for å handle Bitcoin hos utenlandske aktører. Vi har nå forenklet prosessen slik at du kan bli kunde på få minutter med Vipps og BankID.

MiraiEx er registrert hos Finanstilsynet som tjenestetilbyder for veksling og oppbevaring av virtuell valuta i Norge, med ambisjoner om å ekspandere videre ut i Norden og stadig innføre nye tjenester. Vår misjon er å ufarlig- og tilgjengeliggjøre fremtidens sparing og investering.

Hva du kan forvente av oss?

Vi er stolte av å være Norges største kryptovalutabørs. Her har du sjansen til å bli en del av en godt finansiert start-up, som skal vokse i rekordfart i tiden fremover. Du vil få en helt sentral rolle i selskapets videre vekst og få jobbe for et selskap som er i ferd med å etablere morgendagens finansbransje. Ikke bare det; med din og dine kollegaers kompetanse skal vi være ledende innenfor feltet vårt og fin-tech generelt. Gjennom å bli en del av MiraiEx vil du skape et forsprang på de som sitter igjen i mer etablerte virksomheter i finansbransjen og få enorme karriereutviklingsmuligheter både på kort- og langsikt.

Vi har som mål å både få med de beste talentene på laget, men også kunne ta godt vare på dem. Vår gode og engasjerende kultur er preget av stå-på-vilje, samhold og et felles ønske om å bygge den beste plattformen for trygg og enkel kryptohandel.

Vi skal sørge for at du vil jobbe med en inspirerende gjeng med masse positiv energi, driv og store ambisjoner. Ellers kan du forvente konkurransedyktige betingelser, muligheten til hjemmekontor samt kontorer midt i Oslo Sentrum.

Hva skal du gjøre hos oss?

Vi er et selskap som hele tiden må vurdere hva som kommer inn. Vi er i ekstrem vekst både iht. kunder og plattform og driver med svært avansert teknologi. MirairEx skal være best i klassen Anti-hvitvask arbeid og Compliance og investerer derfor tungt i sporings og analyse verktøy.

Som KYC/AML Compliance Officer vil du ha løpende ansvar for å vurdere avviksaker knyttet til etablering av kundeforhold for privatpersoner og foretak. En stor del av arbeidet vil bestå i å løpende overvåke og vurdere ulike transaksjoner og handels-aktiviteter på MiraiEx plattform, produkter og tjenester. Du vil løpende gjennomføre ulike former for risikovurderinger og analyser for å identifisere, dokumentere og kvantifisere eksisterende og fremtidige risikoer som kan true MiraiEx og bransjen vi er virksomme i. Du skal kunne jobbe selvstendig, men en del av arbeidet er mere komplekse utredninger som gjøres i Team. Du vil få utvikle gode mellom menneskelige egenskaper og utvikle din kunnskap ved bruk av avanserte verktøy. Samlet vil de gi deg en bratt lærings- og kompetansekurve innenfor KYC/AML og Compliance området. Sist, men ikke minst, du vil assistere Leder for Risk & Compliance og enheten med relaterte oppgaver og ansvar.

Hvem er vår nye Compliance Officer?

Du er enten nyutdannet med akademisk dokumentert interesse innenfor KYC, AML og/eller kryptovaluta / blockchain, eller du har 1-4 års erfaring fra KYC/AML området i en finansinstitusjon.

Vi setter stor pris på at du har omfattende kunnskap om lover og reguleringer innenfor finansbransjen, samt noe kunnskap og/eller interesse for relevante lover og reguleringer for forbrukerrettigheter. Du kan ha jobbet på kundesenter eller supportsenter i finans, mens du har studert eller du kan ha jobbet med Compliance i noen år. Det viktigste er at du har kjennskap til dette feltet og at du er flink med kundebehandling og kompleks saksbehandling.

Kunnskap eller interesse for kryptovaluta og/eller Blockchain teknologi er et pluss.

Veien videre

Vi håper vi har trigget din interesse for fremtidens finansbransje! Er du overbevist om at du hører hjemme hos MiraiEx og har det som trengs, har vi gjort neste steg så enkelt som mulig for deg. Du kan søke med én gang, vi trenger ikke mer enn CV eller LinkedIn profil. Eller så tar du kontakt med Ann Hege i AvantGarde Search for å få tilsendt et prospekt med mer informasjon før du eventuelt søker på stillingen. [email protected].

Powered by Labrador CMS