LEDIG STILLING

Consultant / Senior Consultant / Manager | DNB

Vil du være med å forbedre DNBs evne til å levere kundeverdi?

Sted

Oslo

Frist

12.04.23

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

Consultant / Senior Consultant/ Manager

Kontaktperson

David Kase

seksjonsleder

Telefon

Menneskene er selve DNA-et i DNB. Siden 1822 har kloke hoder jobbet sammen for å finne de beste løsningene for kundene våre. I dag er DNB mye mer enn Norges største bank. Vi er en teknologidrevet finansinstitusjon som på stadig nye måter knytter mennesker og ideer til kunnskap og kapital.

Mangfoldig er noe vi er, men inkluderende er noe vi hver dag velger å være. Vi gir rom for deg og dine tanker, og vi lover å gjøre vårt aller beste for at du skal føle deg hjemme hos oss. En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Gjennom ansatte med ulik kompetanse og bakgrunn kan vi sammen skape en attraktiv og fleksibel organisasjon, tilrettelagt for utvikling og endring.

Norges største finanskonsern utvider laget og leter etter flere kloke hoder. Vårt team er en del av Konsernutvikling i DNB sitt Corporate Center. Dette er konsernets sentrale strategi- og konsulentmiljø som bidrar til at beslutninger og strategiske prioriteringer fra styret og konsernsjef blir realisert på en god måte i organisasjonen.

I Lean-teamet er vi 12 kollegaer med sterk og variert fagkompetanse. Vi bistår ledere på alle nivåer i DNB med å finne løsning på komplekse problemstillinger, å videreutvikle DNBs viktigste produkter og tjenester, å bygge endringskapasitet og -kultur i organisasjonen, samt å levere kundeverdi på en lønnsom og smidig måte. Dette skjer via initiativer, oppdrag og prosjekter.

Vår rolle og kompetanse gir oss derfor god eksponering mot de sentrale beslutningstakerne i DNB, og oppdragsporteføljen vår preges av høyt prioritert konserntematikk. Hos oss vil du få spennende oppgaver og bli del av et unikt og sterkt fagmiljø, med rause og engasjerte kollegaer som deler kunnskap og erfaring for å løfte hverandre i oppdragene.

Som Consultant / Senior Consultant/ Manager vil du:

  • Forstå og analysere kundebehov, DNBs kundereiser, verdikjeder og verdistrømmer – samt gjennomføre de nødvendige kvantitative og kvalitative analyser for å identifisere kunde- og forretningsproblemer, rotårsaker, muligheter og løsninger.
  • Bidra til at det jobbes på tvers av forretnings- og fagmiljøer i organisasjonen for å forenkle løsninger og skape de beste kundeopplevelsene i DNB, gjennom å bistå med å identifisere og realisere forbedringspotensialer.
  • Lede, delta i og coache forbedringsarbeid ved å identifisere, organisere og implementere forbedringsinitiativ på tvers av konsernet – samt å sikre støtte fra ledere og sentrale interessenter, samt måle og realisere konkrete effekter.

Vi styrker teamet og leter nå etter deg som:

  • Har 1-4 års erfaring fra ett eller flere av følgende fagområder: Lean, Agile, Tjenestedesign, Business Agility, Product Management, Management Consulting, forretnings- og organisasjonutvikling, eller produktutvikling.
  • Din faglige bakgrunn kan være alt fra ingeniør eller økonom, til IT eller psykologi.
  • Evner å sette retning og struktur for komplekse problemstillinger.
  • Er en analytisk og kreativ problemløser, med både kvalitative og kvantitative ferdigheter, som kommuniserer godt på norsk og engelsk.
  • Mestrer interessenthåndtering godt og evner å bygge tillit hos ledere og nøkkelpersoner på alle nivåer i organisasjonen.
  • Har et ønske om en unik mulighet til å jobbe i DNBs interne rådgivningsmiljø, som byr på et bredt spekter av problemstillinger hvor hverdagen forandrer seg avhengig av hvor i DNB vi løser oppdrag.

Trigges du av målbare resultater og godt samarbeid i team? Har du lyst å bli vår nye kollega? Send inn en søknad! Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte seksjonsleder David Kase (466 65 273) eller Hilde Hiis Burlid (415 66 133).

Søknadsfrist: 12.april 2023. Søknader behandles fortløpende.

Arbeidssted: Oslo 

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk av søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og annen dokumentasjon. Denne bakgrunnssjekken blir gjennomført av Semac og gjennomføres ikke uten samtykke fra søkeren. Aktuelle søkere vil motta nærmere informasjon om dette.

For stillinger som krever autorisasjon og/eller godkjenning av egnethet, forutsettes fremlagt politiattest. Vi gjør oppmerksom på at vi aldri vil be om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Powered by Labrador CMS