Ledig stilling:

Content manager til gründerinkubator for teknologi

"Content is king" - Bill Gates

Vi er en gründerinkubator for teknologi med kontorer på Forskningsparken på Borre, og er Vestfolds eneste helprofesjonelle innovasjonsmiljø. Vi bidrar med kompetanse og gir våre bedrifter aktuelt nettverk for å komme til markedet.

Arbeidssted: Horten

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stilling

Det var en gang – vi kan umiddelbart kaste oss inn i dansen av nasjonalromantiske klisjeer. Den gode historien trenger klisjeer og helter med stort pågangsmot. Vi har heltene, pågangsmotet, grunnlaget for den gode historien, men vi trenger deg som kan samle historiene og formidle de, slik at de skaper engasjement og entusiasme langt utenfor våre kontorvegger. Vi skal ikke være et kammer for godt bevarte skatter. «Go tell it on the mountain «, eller enda bedre, publisere de på moderne formidlingsplattformer.

Vi er en inkubator for teknologigründere og for bedrifter med en innovative prosjekter. En inkubator skal gi støtte til virksomheter som forsøker å etablere ny kommersiell aktivitet, gjerne med utgangspunkt i innovasjon. I så måte er vi langt fra fortidens folkeeventyr, men våre gründerbedrifter er bekreftelser på innovasjon og moderne teknologi, og her skapes det moderne eventyr, som trenger offentligheten lys for å vokse seg vitale og bærekraftige.

Vi gir stor frihet, og vi vet at den rette er sitt ansvar bevisst, dog har vi noen retningslinjer for arbeidshverdagen.

  • Aktivt innhente og produsere innhold til nettsider, SoMe m.m.
  • Lage og følge opp markedsplan/aktivitetsplan
  • Ta initiativ til å gjennomføre ulike markedsaktiviteter internt og eksternt.
  • Samarbeide med vårt markedsbyrå og andre samarbeidspartnere
  • Analyse av performance og resultater av markedsaktiviteter

Ditt brennende engasjement som historieforteller og innholdsskaper, er godt forankret i en relevant høyere utdannelse, og du har i tillegg noen år med relevant arbeidserfaring. Kanskje er tiden inne for å løsrive seg fra et rigid stillingsmandat, du ønsker innflytelse og full råderett over egen arbeidsdag. Skapertrangen, nysgjerrigheten og initiativet er grenseløst. Vel, hold deg fast - hos oss finnes det bare muligheter.

Vi gir deg en unik mulighet til å gripe de.
I et av Norges ledende innovasjonsmiljøer er vi godt i gang med rebranding, men i begynnelsen av en omfattende merkevarebygging. Vi har ressursene, nettverket og miljøet, men vi må bli flinkere til å fortelle om oss selv og våre gründerbedrifter. Det er på tide at vi får den oppmerksomheten vi fortjener. I likhet med Steve Jobs som mislikte on/off-knapper på sine Apple-produkter, ønsker ikke vi noe «nipp snapp snute» vi våre eventyr. Her skaper vi en dynamisk og evigvarende reise, riktig nok med realistisk håp og mål i horisonten.

Har du spørsmål til stillingnen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Toptemp ved:

Lars Hestnes, Senior Recruiting & Staffing Consultant, Toptemp AS, [email protected] , tlf 904 78 149

eller

Elin Rabe, Senior Recruiting & Staffing Consultant, Toptemp AS, [email protected], tlf 924 16 045