Ledig stilling:

COO til start-up i kraftig vekst

Stillingen er ikke lenger aktiv.

Tørn har ambisjoner om å bli Skandinavias ledende markedsplass for overskuddsvarer innenfor byggevarebransjen. Nå trenger vi en handlekraftig Chief Operating Officer som vil være med å nå dette hårete målet.

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest og senest innen 11. april

Søk på stilling

Tørn er en ny, norsk markedsplass for overskuddsvarer i byggevarebransjen. Overskuddsvarer er restpartier, returer og andre nye ubrukte varer som av ulike grunner ikke blir solgt i butikkene. Vi lanserte våre tjenester i mars 2020, og i dag selger vi varer som er blitt til overs fra mer enn 100 byggevarehus på vår plattform. Nå rigger vi oss for ytterligere vekst og trenger en drivende dyktig COO med på laget.

Vi ser etter en erfaren, strategisk og operasjonell COO til å lede organisasjonens daglige administrative og operasjonelle funksjoner.

Hvem er du?

Du motiveres av å være med på å bygge en tjeneste som er både økonomisk og miljømessig bærekraftig. Du har jobbet kommersielt en god del år allerede, og nå vil du bruke erfaringen din til å gjøre noe virkelig samfunnsnyttig. At Tørn bidrar kraftig til å redusere svinn, inspirerer deg!

Å være med på å skape noe helt nytt, har du antakelig hatt lyst til en stund. Du er nysgjerrig på livet i en tek-startup og trigges av tanken på å få være med å skape noe (nesten) helt fra bunnen.

Du er strukturert og strategisk og kan bidra til den langsiktige utviklingen av et selskap med store ambisjoner. At du har et “tall-hode” er en stor fordel, for i Tørn tas de strategiske beslutningene basert på tall.

Erfaring fra å lede selvstendige team er et must. Du får energi av å jobbe med flinke folk – og vet når du skal inspirere og når du skal gi dem spillerom for å kunne levere.

Lederstilen din er operativ og inkluderende – du er rett og slett en lagspiller.

Som person er du strukturert, pålitelig og tillitsvekkende. Gode norskkunnskaper er helt nødvendig.

Hva forventer vi?

Høyere utdanning innen økonomi, eller business-administrasjon. Relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning.

Minimum 5 års erfaring som Chief Operating Officer, CEO/CFO eller tilsvarende, gjerne fra handel, e-handel eller liknende.

Personlige egenskaper:

  • En klar operativ og inkluderende lederprofil med gode samarbeidsevner
  • God evne til å lede og gjennomføre forhandlinger, internt og eksternt
  • Kompetanse innen strategisk planlegging og forretningsutvikling
  • Resultatorientert med god forretningsforståelse

Hva får du?

Først og fremst muligheten til å gjøre en forskjell ved å bidra til bedre ressursutnyttelse i samfunnet. I Tørn har vi et uttalt mål om at alle varer som blir til overs hos byggevarehusene skal komme i bruk gjennom å bli solgt på Tørn. Det er snakk om “til-overs” varer med en samlet markedsverdi på 4 milliarder kroner i byggebransjen i Norge alene – potensialet er enormt!

Du vil ha overordnet ledelse og ansvar for den daglige driften av selskapet i Norge, herunder alle selskapets leveranser inkludert salg og kundestøtte til leverandører og kunder.

Du får en sentral rolle i et selskap som er helt i startgropa og muligheten til å påvirke hvordan Tørn skal utvikle seg. Hverdagen din vil bli alt annet enn rutinepreget med nye oppgaver og utfordringen på daglig basis. I Tørn snur vi oss fort (og vi gjør det ofte).

Vi liker også å tro at du får skikkelige gode kollegaer med på kjøpet. Vi er 9 personer med ulik bakgrunn og alder. Det tror vi er en av de viktigste forutsetningene for at selskapet du begynner i kommer til å nå de ambisiøse målene vi har satt. Interessante diskusjoner rundt lunsjbordet gir det også!

Og lønnen? Den er selvsagt konkurransedyktig og vil inkludere aksjeopsjoner.

Selskapet har kontor sentralt i Oslo.

Kjenner du overskuddet komme av å lese denne stillingsbeskrivelsen?

Alle spørsmål angående stillingen kan rettes til daglig leder Anjali Bhatnagar, Epost [email protected], Tlf 90047917

Send oss din søknad og CV på e-post [email protected]! Søknadsfrist er 11 April 2021, men vi vurderer søknader fortløpende.