LEDIG STILLING

CTO til Oiiku AS

“Hei dere, vil bare kjapt innom her si at jeg trives særdeles godt med systemet deres om dagen. Alt bare makes sense. Helt konge!! God jul!” (Julehilsen fra kunde)

Sted

Oslo

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Fast

Stillingstittel

CTO

Kontaktperson

Stephan Granhaug

Daglig leder

E-post

Telefon

Vi opplever betydelig vekst, er i en scale-up fase og på utkikk etter en operativ CTO!

Oiiku AS leverer en systemløsning for håndtering av større arrangement. Vi sørger for at våre kunder kan beholde roen og levere profesjonelt til sine sluttkunder, selv når tempoet er høyt og alt skal skje på en gang. Kundene våre er de fleste store eventbyrå i Norge, i tillegg til at vi har direkte avtale med noen større selskap. Vi er lønnsomme og økte omsetningen med 60% i fjor - men potensialet vårt er mye mye større!

Vi har to hovedprodukter, Oiiku for fysiske events og OiikuLive for digitale/hybrid-konferanser. De to løsningene er bygget på ulik teknologi:

Oiiku er bygget på Clojure og Angular.JS, samt Datomic.

OiikuLive er bygget på Node.js og Vue, Typescript og PostgreSQL

Alt kjører på dedikerte servere hos Hetzner i Tyskland. Det fungerer i praksis som en skyløsning, men både vi og kundene våre setter pris på kontrollen egne servere gir oss.

Oiiku ble etablert sammen med utviklere frai Kodemaker Systemutvikling AS, som gjorde mesteparten av programmeringsjobben og fortsatt støtter oss ved behov.

Vi trenger større utviklingskapasitet og ønsker at teknologiperspektivet skal være mer fremtredende i vår daglige sparring og problemløsning. Derfor leter vi nå etter en dyktig teknolog som kan innta en operativ rolle som CTO og sjefsarkitekt.

Ønsket profil:
● Helst erfaring med Clojure, eller så må du være svært nysgjerrig og se fordelene ved et funksjonelt programmeringsspråk. De øvrige teknologiene vi bruker er relativt ‘standard’
● Har du også kompetanse på video/streaming-teknologi er det en stor fordel
● Du har ledet team og liker å veilede andre, men vi ønsker at du fortsatt skal programmere selv
● Gjerne minst 5 års erfaring, men vi er mer opptatt av hva du kan og at du leverer kvalitet, enn hvor mange år du har gjort det
● Interesse for hvordan teknologi, produkt og markedet vi opererer i fungerer sammen og hvordan vi tjener penger
● Du må være trivelig og like å jobbe med andre mennesker

Vi er et lite miljø der alle bidrar høyt og lavt. Fra pynting til jul og rydde inn i oppvaskmaskinen, til produktutvikling og strategi. Alle får ha en mening om hva som fungerer og hva som bør forbedres. Og vi snur oss raskt, uansett om det er oss selv eller kunden som ber om det.

Bortsett fra kundemøter, er vi mestere på å ha så få møter som mulig. Kontoret er en faglig og sosial møteplass i en hektisk hverdag. Selskapet er eid av grunnlegger Bjørnar, Net Professionals og de ansatte. Ingen eier puster oss i nakken og stiller krav vi ikke har lyst til å levere på. ‘Red tape’ vet vi ikke hva er.

Hva vil tilbyr:
● Superhyggelige kolleger
● Kunder vi har svært god relasjon til og som verdsetter produktet vi tilbyr
● Autonomi med høy grad av innflytelse på egen arbeidshverdag og oppgaver
● Personlige utviklingsmuligheter
● Fleksibilitet til å finne en god balanse mellom jobb og privatliv. Det går hektisk for seg med sene dager foran større leveranser, men vi tar det igjen når det er roligere
● Konkurransedyktige betingelser er en selvfølge og det kan bli aktuelt med medeierskap
● Hyggelige lokaler nederst i Rådhusgata, nesten ute ved havet, men midt i Oslo sentrum
● Veldig god lunsj

Om Oiiku:
Oiiku AS ble stiftet i 2012 av Bjørnar Stray Berentsen sammen med utviklingspartner Kodemaker Systemutvikling AS (som senere har samlet sitt eierskap i et selskap som heter Net Professionals AS). De eier i dag 40% hver, mens de øvrige aksjene tilhører selskapet selv eller ansatte.

Selskapet har hatt en jevn og betydelig omsetningsøkning siden 2015 (med unntak av pandemiårene 2020 og 2021). I dag er vi 5 ansatte i tillegg til innleide utviklere. Omsetningen vokste i 2022 med over 60% sammenlignet med det forrige toppåret 2019 og vi leverte et solid overskudd i 2022. Vi har kulturen og atmosfæren til en start-up, men har fått bevist forretningsmodellen og produktet godt nok til å være klare for å skalere og spre Oiiku og OiikuLive til mange flere. Se oiiku.com og oiikulive.com.

Spørsmål om stillingen? Kontakt:
Daglig leder, Stephan Granhaug, mob 982 03 212, stephan@oiiku.com

Founder og produktdirektør, Bjørnar Stray Berentsen, mob 920 20 261, bjornar@oiiku.com

Søknadsbrev og CV kan sendes til Finn sin søknadsportal, annonsekode 290089695

REKRUTTERINGSSELSKAPER BEHØVER IKKE KONTAKTE OSS

Powered by Labrador CMS